ALBENA

Data publicarii: Joi 03 Iulie 2014, 13:33

Traditia, ospitalitatea consacrata si serviciile exceptionale sunt doar cateva dintre atuurile cu care Albena a devenit destinatia preferata de vacanta pentru turisti din toate colturile lumii

Cu o infrastructura bine dezvoltata, un numar mare de hoteluri si restaurante, centre SPA, facilitati sportive, o panorama unica, rasarituri magice si o atentie deosebita pentru serviciile oferite, Albena reuseste sa satisfaca pâna si cele mai exigente cerinte, câstigând astfel în fiecare an din ce în ce mai multi prieteni.

Hoteluri
Albena dispune de peste 40 de hoteluri confortabile, amplasate în doua zone - pe plaja si în zona de parc, care ofera toate facilitatile si serviciile esentiale pentru petrecerea unei vacante perfecte: camere moderne, restaurante excelente, baruri confortabile, piscine pentru copii si adulti, centre SPA, sali de congrese, terenuri de sport. În cadrul statiunii, exista un centru medical 24/7, sectii de politie si pompieri, Rent-A-Car, farmacii, magazine, chiar si o statie de autobuz.
Restaurante
Cu deliciile mexicane - "Restaurantul Tex Mex" si specialitati italienesti - "Restaurantul Ti Amo" sau preparate din bucataria franceza - "Restaurantul Ciel Bleu" ori delicatese mediteraneene - "Restaurantul Kaliopa", fripturi suculente - "Steak House Poco Loco" si multe altele, Albena va demonstra ca orice masa poate fi transformata într-un adevarat festin!
Copii
Pentru ca fericirea oaspetilor nostri mici este extrem de importanta pentru noi, am creat conditii perfecte si o multitudine de activitati distractive pentru ca ei sa petreaca clipe de neuitat în statiunea noastra: cluburi si gradinite pentru copii, locuri de joaca, piscine cu mini aqua parcuri, sala de jocuri, parc de distractii, programe de animatie si multe alte surprize.
Educatorii si baby sitterii nostri vor avea mare grija de copii în timp ce adultii fie se rasfata la SPA, fie se antreneaza într-un meci de tenis sau savureaza un picnic romantic pe plaja.
Divertisment
Fiecare zi în Albena va ofera posibilitati nelimitate de petrecere a timpului liber. Festivaluri de muzica si dans, evenimente culturale, cluburi de noapte si discoteci, baruri cu karaoke, sporturi acvatice, petreceri pe plaja sunt doar câteva dintre oportunitatile ce pot transforma vacanta dumneavoastra într-una activa.
Medica Albena –  Balneologie si SPA
Cu o experienta de peste 25 de ani în domeniu, echipament de ultima generatie, medici si terapeuti renumiti, tratamente personalizate si cu ajutorul factorilor naturali din statiunea noastra (apa marina, namol, plantele medicinale si biostimulatori naturali), Centrul Medical SPA "Medica Albena" este cu adevarat liderul centrelor SPA din Bulgaria.
Construit pe o suprafata de 2.500 mp, "Medica Albena" este cel mai mare centru medical de acest gen din Bulgaria si este alcatuit din urmatoarele structuri: balneologie, policlinica, serviciu de urgenta, clinica de chirurgie miniinvaziva, centru de hemodializa, laborator clinic, centru de diagnostic, stomatologie, optica si farmacie. Din centrul medical fac parte de asemenea si o piscina interioara si una în aer liber, sauna, baie de aburi, numeroase sali de masaj, hidroterapie si fitoterapie, sala de gimnastica si dans, echipamente pentru fizioterapie, chiar si un salon de cosmetica, manichiura si pedichiura.
"Medica Albena" se extinde si pe alte doua locatii: centrul "Elements SPA ", amplasat în Hotelul Flamingo Grand si centrul SPA "Ralitsa Superior", aflat în Hotelul Ralitsa Superior.
Sport
Albena detine una dintre cele mai mari baze sportive si de agrement din Europa de Est. Acesta ofera o sala multifunctionala unica si ideala pentru practicarea a peste 20 de sporturi, 7 stadioane de fotbal, un teren de hochei pe iarba, 13 terenuri de tenis descoperite si 3 acoperite, 21 de piscine descoperite si 4 acoperite, sali de fitness si o multime de posibilitati pentru practicarea diferitelor sporturi acvatice.
Excursii
Echipa "Albena Tour" a selectat pentru turisti cele mai frumoase si mai interesante locatii ce pot fi explorate în timpul vacantei dumneavoastra. Fie ca sunt legate de traci si patrimoniul lor, de traditiile sau cultura bulgara, manastiri si situri religioase, excursii distractive pe mare sau pe uscat, cu autocare, iahturi, jeepuri, chiar si carute sau biciclete, ne vom asigura ca aceste amintiri sa va ramâna în suflet pentru totdeauna.

www.albena.bg/ro
E-mail: [email protected]
Call Center: +4031 6300 524 (tarif normal)

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 17°C
Constanta
Aer 17°C
Eforie
Aer 15°C
Costinesti
Aer 17°C
Neptun
Aer 17°C
Modifică setările cookies