HOTEL DEL MAR

Data publicarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 12:22

ELEGANTA, STIL, RAFINAMENT

         Hotel Del Mar Mamaia isi asteapta oaspetii in orice perioada a anului. Perfect localizat la intrarea in statiunea Mamaia , la cateva minute de plaja, de punctul de plecare al gondolei, de parcul de distractii Luna Park si de Aqua Magic, Hotel Del Mar beneficiaza de o priveliste superba asupra Marii Negre si a Lacului Siutghiol.
 

         Hotel Del Mar Mamaia este locatia ideala pentru a petrece momente relaxante. La mezanin  hotelul dispune de masa de billiard, masa de rummy, sah, table si carti de joc, doua  televizoare LCD , internet wireless, in cele mai placute imprejurari, unde va puteti relaxa cu prietenii.


        La parter se afla si un centru fitness echipat profesional , sauna pentru relaxare si o camera de  masaj creata pentru relaxarea si rasfatarea simturilor. Toti oaspetii hotelului nostru au acces la centrul fitness si sauna.
 

         Va asteptam in cele doua Executive Suite,  cele doua VIP Suite,   cele sase Senior Suite  ce au in structura un living modern cu canapea, doua fotolii, balcoane spatioase (dispunand de masa si scaune), aer conditionat, minibar, seif, baie cu bideu si dus, uscator de par, doua telefoane in camera si baie, doua televizoare LCD 32 40 &, birou, internet wireless gratuit si cablu TV, obiecte de igiena.,   cele 5 Junior Suite  ce sunt compuse dintr-un dormitor cu pat queen size si un living spatios cu canapea extensibila, dar si in camerele Duble Executive ce sunt dispuse numai la etajele superioare ale hotelului, orientate catre Marea Neagra. Camerele au un dormitor cu pat queen size.
   

        Oaspetii hotelului Del Mar au de asemenea acces la plaja privata, piscina interioara si piscina exterioara.

 

Adress: Statiunea Mamaia, Jud. Constanta, 900001
Tel: 0241 879 111
Fax: 0241 879 222
E-mail: [email protected]
Web: www.hoteldelmar.ro

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 16°C
Constanta
Aer 16°C
Eforie
Aer 16°C
Costinesti
Aer 17°C
Neptun
Aer 17°C
Modifică setările cookies