HOTEL DELTA, Jupiter – Club pentru familii cu copii.

Data publicarii: Miercuri 02 Iulie 2014, 15:49

Hotelul Delta din statiunea Jupiter este situat la 50 m de mare, avand doua sectoare de plaja: Plaja Jupiter si Plaja copiilor, cu intrare lina in mare, cu pietre mici, in golf indiguit.

OFERTA SPECIALA !!!
In perioada 5-14 septembrie  – 199 lei/pers/sejur 6 nopti
1 sau 2 copii < 12 ani, in camera cu 2 adulti, beneficiaza de cazare gratuita cu pat suplimentar inclus. Daca parintii achizitioneaza servicii de masa (pensiune completa), copii beneficiaza de masa gratuita.

Dotari generale:

Restaurant cu aer conditionat/terasa cu spectacole live, piano bar, pizzerie - cuptor cu lemne, restaurant italian, parcare, wifi gratuit, 5 sali de conferinta, loc de joaca pentru copii, plaja proprie.
Dotari camere: 279 camere, din care 274 cu pat matrimonial / 2 paturi si 5 apartamente, toate dotate cu aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon, telefon.
Observaţii
Nu se accepta cazarea cu animale de companie.
Servicii masa: Se acorda in restaurant propriu 3*, a la carte, in sistem cont valoric.
Hotelul Delta face parte din Grupul CoHotels alaturi de Hotel California si Teatrul de Vara Jupiter.
Grupul CoHotels detine singurul club pentru copii de pe litoral care asigura animatie pe toata durata zilei. Pentru copiii de pana in 12 ani, cazarea si mesele sunt gratuite !!!


Gratuitati, discount-uri si facilitati suplimentare

- la un sejur de 7 nopti cu servicii de masa de minim 55 lei/zi/pers, turistii beneficiaza de 3 spectacole gratuite: o piesa de teatru, un concert si un spectacol muzical pentru parinti si copii la Teatrul de Vara Jupiter.
- 50% discount pentru sezlonguri cu umbrela pe Plaja Jupiter si Plaja copiilor pentru toti turistii cazati in hotelurile Grupului CoHotels, in conditiile rezervarii si achitarii acestora pentru intreg sejurul, la receptia hotelului.
 - Pe fiecare plaja asiguram echipe de dj si  animatori care vor umple momentele petrecute la soare cu jocuri si concursuri captivante.
- Atmosfera romantica, muzica live, in fiecare seara la terasa piscinei cu vedere la mare.
- Orchestra live, solisti, trupe de dansatori, momente comice si de magie, animatori, pe scurt, seara de seara Spectacol Live pe scena Restaurantului Delta.
- In fiecare seara, intr-o ambianta romantica, canzonete italiene, chansonete de pe malurile Senei, pentru o atmosfera intima la Restaurant „Cucina Italiana”
Clubul Copiilor – gratuit pentru turistii CoHotels
Casa cu Povesti – pe scena instalata in cadrul Complexului Cohotels vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de eroi din basme si personaje din desene animate. Pe aceeasi scena vor fi prezentate si programe muzicale, reprezentatii de balet si numere de magie, invitati speciali.
Centrul de Balet si Dans – ministagiile de initiere in dans, balet si expresie corporala vor fi completate de stagii la care vor fi invitati membri ai cluburilor de dans din intreaga tara, precum si de stagii de excelenta adresate profesionistilor.
Atelierul de Creatie – intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti.
Scoala de Teatru – pentru toti copii pasionati de actorie, o trupa de profesionisti va sustine zilnic cursuri de initiere in acest univers fascinant. Un spectacol saptamanal, va da ocazia punerii in practica a celor invatate.
Plaja Copiilor – o intreaga plaja apartinand grupului Cohotels, amenajata cu mini- piscine, tobogane, jucarii gonflabile unde o echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor, concursurilor si supravegherii celor mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah si darts.
Parcul copiilor(Baby Land) – in singurul parc de distractii pentru copii, din Sudul litoralului, vor fi instalate noile modele de tobogane, plase elastice, curse cu obstacole. In fiecare seara, petrecerile tematice ii vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, zana Ariel si mai vechii eroi din povestiriile cu pirati si indieni.
Gradinita cu program de babysitting - locul in care iti poti lasa copilul sub atenta supraveghere a educatorilor hotelului.

CONTACT:
[email protected]
http://www.hoteldelta.ro/
T +40 241 73 13 04
F +40 241 73 13 51

 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 19°C
Constanta
Aer 19°C
Eforie
Aer 19°C
Costinesti
Aer 18°C
Neptun
Aer 18°C
Modifică setările cookies