HOTEL IAKI – The perfect blend of business and leisure!

Data publicarii: Sambata 05 Iulie 2014, 14:23

Indiferent de sezon, excelenta reputatie, arhitectura deosebita si minunata deschidere catre mare, ne recomanda ca destinatia dumneavoastra ideala.

• Cele 122 de camere elegante si spatioase ale hotelului se ridica la standardele internationale de 4 stele, garantând o înalta calitate a serviciilor, pentru o sedere placuta, atât in scop de afaceri cât si pentru relaxare. Toate camerele sunt dotate cu minibar, uscator de par, aer conditionat, seif, televiziune prin cablu si telefon cu acces international. De asemenea, oaspetii pot dispune de acces la Internet (in camere, receptie si “lounge-bar”).•
• Restaurantele noastre Coriolis, Ballroom IAKI si Casino IAKI va vor satisface orice dorinta culinara, indiferent de momentul zilei sau scopul dumneavoastra. Barurile sunt locuri minunate pentru a va petrece în mod placut timpul liber si a va bucura de bauturile clasice sau exotice.
• Centrul SPA IAKI, cel mai cautat centru de sanatate si relaxare din regiune, va ofera solutii pentru mentinerea sub control a stresului zilnic sau a greutatii, precum si programe de modelare corporala, de sanatate sau de bunastare fizica si mentala. Printre facilitatile si serviciile oferite, veti intalni: sali de fitness si aerobic, saune, tratamente corporale, masaj, jacuzzi, piscina interioara, teren de tenis si fotbal, salon de înfrumusetare.

•Cosmetica Iaki Spa
                

                 1. Intraceuticals
Tehnologie antiimbatranire utilizata de celebritati, dermatologi, chirurgi plasticieni si cele mai exclusiviste centre de frumusete din intreaga lume. Intraceuticals reuseste cu ajutorul unui aparat care produce oxigen baric sa introduca substante benefice precum acid hialuronic, vitamine si antioxidantiin straturile inferioare ale pielii ajungand pana in derm.
Rejuvenate 50 min 400 lei,  Atoxelene  30 min 250 lei,  Opulence  50 min 500 lei,  Booster 50 min 500lei               

                  2. Klapp
    Gama de produse ce ascunde vechile secrete ale naturii, cloagenul extras din caviar, acizii fructelor si ai ADN ului propriu organismului, biopeptide, coplexe vitaminice si minerale antioxidante si ofera importante efecte antiaging si de mentinere a frumusetii.
ASA Peel 60 min 690 lei,   Repagen Noir  60 min 350 lei

   
                 3. GerovitalH3
Special creata pentru a incetini toate mecanismele de imbatranire a pielii si pentru a le contracara efectele pe termen lung, folosind 3 principii active cu actiune directa: SOD cea mai activa enzima antioxidanta de origine naturala, GP4G regenereaza tenul din interior, fiind o sursa de energie pentru celulele imbatranite si TRYLAGEN-ul ce actioneaza impotriva ridurilor si reda elasticitatea pielii, prin stimularea producerii de noi fibre de colagen si elastina.
60 min 160 lei

                4. Curatare faciala 30 min 60 lei


                5. Epilare incepand cu 15 lei   Pensat  20 lei
.

CONTACT :
Hotel IAKI****, Mamaia
Constanta, cod 900001
Tel.: 241-831025
Fax: 241-831169
Email: [email protected]        

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 11°C
Neptun
Aer 12°C
Modifică setările cookies