Russalka Holiday Village Resort

Data publicarii: Duminica 06 Iulie 2014, 16:49

Holiday Village Russalka creaza o atmosfera perfecta pentru o vacanta minunata, fiind ideala pentru familii sau grupuri. Complexul pune la dispozitia oaspetilor sai bungalowuri cu terasa, camere duble si camere family.

Holiday Village Russalka este situat pe malul Marii Neagre, pe coasta bulgara, aproape de Capul Kaliakra si la 40 km Sud de Vama Veche.
Stațiunea oferă musafirilor săi 350 vile cu două paturi, baie, centru sanitar și terasă. Fiecare dintre vile este amenajată cu aer condiționat, telefon și televiziune de satelit. Parcarea păzită și accesul limitat la stațiunea garantează siguranța musafirilor săi.
La dispoziția musafirilor care caută o odihnă activă sunt 10 terenuri de tenis cu pavaj tare și 5 terenuri cu pavaj roșu /dintre care două sunt iluminate/, terenuri de minifotbal și volei. Dintre distracțiile exotice oferite de stațiune,  amintim :  tragerea cu arcul, echitatie, iar special pentru iubitorii sporturilor acvatice sunt puse la dispoziție o piscină descoperită modernă cu apă mineralizată, jacuzzi mare, club de iahturi veliere și caiace, precum si un centru de sporturi subacvatice. Centrele de reabilitare din „Rusalka – Elit” oferă saune și diferite programe pentru combaterea stresului și de reabilitare.
Pentru fericirea copiilor este disponibil un mini-complex cu leagăne, tobogane, terenuri de joc acoperite pentru diferite vârste. Animatori cu experiență au grijă de copii, iar în cadrul art-clubului acestia  își dezvoltă imaginația.
Mulțimea distracțiilor de noapte nu vor lăsa musafirii a se plictisi. Sunt organizate spectacole de folclor, seri de dans cu jocuri amuzante și  spectacole pe scena special amenajată sau în amfiteatru. Cu o bună dispoziție și umor este întâmpinat și Neptun, însoțit de o frumoasa sirena.
Holiday Village Russalka dispune de servicii Bed & Breakfast, All Inclusive Light (fara gustari intre mese) si ofera turistilor: acces gratuit la piscina, bufet - mic dejun/ pranz/ cina, bauturi alcoolice si racoritoare, acces la teren de tenis/ volei/ basketball/ mini fotbal, mese de tenis, kayak, acces gratuit la terenul si clubul de joaca pentru copii.
Holiday Village Russalka dispune de o multitudine de facilitati si servicii: restaurantul Tauk Liman ce ofera vedere panoramica spre Capul Kaliakra si este cunoscut pentru preparatele excelente, bar pe plaja/langa piscina/in centrul complexului, baschet, volei, fotbal, tenis de masa,centru de scufundari (la cerere se ofera lectii de scufundari), tenis de camp (la cerere se ofera lectii de tenis), mini golf, centru de echitatie, sauna, cada cu hidromasaj, centru de sanatate, centru de infrumusetare, pescuit.
Acest complex dispune plaja prevazuta cu sezlonguri si umbrele gratuite. De asemenea se organizeaza zilnic programe de divertisment.
Aproape de Holiday Village Resort se afla rezervatia naturala Tauk Liman formata din paduri de stejar si plaje ascunse.

CONTACT :
Tel: +359 893 33 22 17
Website: http://www.rusalkaresort.bg/ro/the-resort
Rezerva prin TURO.RO: http://turo.ro/russalka-holiday-village-resort-kaliakra-bulgaria.html

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 17°C
Constanta
Aer 17°C
Eforie
Aer 16°C
Costinesti
Aer 17°C
Neptun
Aer 17°C
Modifică setările cookies