Plaja, dans si distractie. 40.000 de oameni sunt asteptati pe litoralul romanesc de 1 Mai

Data publicarii: Marti 30 Aprilie 2013, 14:32

Pe masura ce se apropie 1 Mai, romanii se muta la malul marii, incurajati de un soare neasteptat de prietenos si multe zile libere. Norocosii care se distreaza pe litoral vor avea ce povesti la intoarcere.

Cu valurile in fata ochilor si nisipul fierbinte sub talpi, ei sunt convinsi ca se bucura de cea mai frumoasa vacanta din viata lor. Iar pana la sfarsitul ei si-au programat numeroase reprize de plaja, dans si distractie.

Cand soarele si-a luat la revedere si luna i-a luat locul sus pe cer, a inceput distractia. Turistii au cantat si au dansat la lumina focurilor de tabara.

Fiecare s-a distrat cum a stiut. Daca unii au preferat sa admire luna rosie, altii au dansat pana la epuizare.

La terasa in schimb, un domn a vrut, probabil, sa le ofere turistilor un spectacol pe post de animatoare, chiar daca nu e tras printr-un inel. Importanta e ca se simte bine.

Soarele i-a gasit pe petrecareti epuizati. Un tanar, de exemplu, a adormit in zori direct pe nisip, iar amiaza l-a prins impodobit ca un brad de Craciun.

La Mamaia, in schimb, turistii s-au trezit dimineata ca sa prinda un strat de bronz.

Cateva domnisoare au venit din Focsani la marea romaneasca sa se bucure de libertate. Fetele au fost si in Bulgaria, insa acolo nu au facut plaja topless. In Romania e mai multa libertate, dupa cum spun chiar ele.

Domnii, desi insotiti, nu s-au putut abtine sa nu scaneze peisajul.

Turistii nu au mai asteptat sa vina 1 Mai. Sunt cel putin 3.000 care au ajuns deja prin statiuni si au avut o zi frumoasa, ca de vara. Pana miercuri autoritatile se astepta sa vina pe litoral 40.000 de oameni, 30.000 la Mamaia si restul la Vama Veche.

Daca in Vama tinerii au batatorit nisipiul, in ritmurile muzicii, la Mamaia domnii au fost invitati la club de noapte exclusivist.

Primarul Radu Mazare crede ca localul va atrage multi turisti straini in aceasta vara.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 17°C
Constanta
Aer 17°C
Eforie
Aer 15°C
Costinesti
Aer 17°C
Neptun
Aer 17°C
Modifică setările cookies