Insula Ovidiu

Data publicarii: Joi 30 Mai 2013, 14:37

Natura a creat Insula Ovidiu cu mii de ani în urmă, oamenii au creat legende în jurul ei. Noi am creat pentru dumneavoastră un loc modern şi tradiţional în acelaşi timp.

                       Insula Ovidiu, amplasata pe Lacul Siutghiol la 5000m de malul statiunii Mamaia si 500 m de cel al orasului Ovidiu, este unul dintre cele mai inedite locuri ale litoralului romanesc , fiind singurul obiectiv turistic care functioneaza pe o insula.


                       Este singurul obiectiv de la noi din ţară care se află pe o insulă naturală, pe care oamenii locului au transformat-o de-a lungul timpului într-un punct de atracţie pentru turişti.


                       Vaporasul Ovidius este o noutate pentru litoralul romanesc oferind turistilor plimbari unice pe lac. Vaporul este functional pe intreaga perioada a anului si se pot organiza evenimente festive sau mondene in cadrul resturantului care detine 50 de locuri, dar si pe terasa care cuprinde 80-100 locuri.


                        Restaurantul rustic este ideal pentru mese de afaceri, diferite evenimente speciale, familiale sau profesionale.Pe langa restaurantul cu cele 400 de locuri, complexul mai cuprinde si o terasa taraneasca cu 150 de locuri care completeaza cadrul feeric al insulei.


                        Oferim spatii de cazare pentru turisti in casute rustice, fiecare dotate cu pat dublu, grup sanitar propriu, aer conditionat, televiziune prin cablu, mini bar, spatii ideale pentru relaxare si odihna.


                        Dispunem de un loc de joaca pentru copii si o micro-rezervatie de pasari si animale.
 

CONTACT :
0720. 265. 599
0241. 253. 494
 
Facebook : https://www.facebook.com/insulaovidiumamaia
Website : www.insulaovidiu.ro
 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies