Restaurant Cherhana Histria

Data publicarii: Luni 23 Iunie 2014, 11:31

Langa cetatea Histria, unde puteti savura cele mai bune preparate din peste

          Restaurantul  Cherhana Histria a luat fiinta in 2012, face parte din Grupul Eteks  si e situat la aproximativ 40 km de Constanta.
         

           Printre preparatele din peste proaspat,  ce poate fi gatit fie pe plita fie prajit, va puteti rasfata gusturile cu
saramura  sau plachie de crap, tochitura de somon, delicioasele scoici in cochilie, borsul de peste – gatit dintr un mix de peste ( crap, somn, clacan sau pastruga), calamar sau midii pane.

In meniurile ce contin pui, carnea este obtinuta din microferma proprie, iar legumele din gradina restaurantului. Totul este preparat cat mai natural posibil, in felul acesta gustul va fi de neuitat! La aperitive puteti servi  auxiliarele din partea casei.     

      Restaurant Cherhana Histria va asteapta cu un spatiu generos atat in interior – 120 locuri in salon  dar si in aer liber, tot atatea pe terasa, unde va invitam sa va bucurati de aerul curat la umbra, in clipocitul fantanii sub forma de cascada sau relaxare deplina in leganatul  lent al hamacului.
       In cadrul microfermei, serviciul de echitatie este destinat intregii familii, cei mici bucurandu se de compania poneilor iar cei mari de compania cailor.

        In zona mai puteti vizita muzeul Histria dar si situl arheologic, cetatea Histria si lacul Sinoe cu privelisti de vis.
        Restaurant Cherhana Histria este alegerea perfecta pentru o iesire in aer liber, intr un mediu placut, relaxant cu oameni deosebit de primitori.

 


Date de contact :
https://www.facebook.com/CherhanaHistria
Rezervari :
0723.608.055     0737.410.930

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies