Restaurant Turquoise

Data publicarii: Vineri 13 Iunie 2014, 16:43

Delicii culinare care încântă simţurile dumneavoastră

            Restaurant Turquoise vă aşteaptă în fiecare zi la malul mării în partea de nord a staţiunii Mamaia, într-o ambianţă relaxantă, plină de verdeaţă, cu muzică care încântă simţurile dumneavoastră.
            Vă propunem un meniu variat cu cele mai reprezentative preparate din carne de pui, vită, porc, peşte şi fructe de mare pe care să le savuraţi acompaniate de cele mai alese vinuri,  cocteiluri de vară şi bere draft.
            Printre deliciile culinare pe care vi le propunem sunt Specialitatea bucătarului Pui Tandoori - piept de pui marinat cu sos de iaurt şi ierburi alese, Turnul Babel – carne de vită, porc şi pui completat de ciuperci şi caşcaval gratinat şi bineînţeles pentru că suntem la mare Scoici marinate în sos de vin şi Saramură de crap.
            La desert vă propunem Ananas caramelizat răcorit de îngheţată, Ruladă de ciocolată neagră, Parfé cu fulgi de migdale şi sos de fructe de pădure. Toate deserturile noastre sunt pregătite în bucătăria noastră.
             Organizăm evenimente în restaurant şi pe terasă, la cele mai înalte standarde de calitate cu preparate speciale ţinând cont ca fiecare eveniment să fie unic.
             Oferim servicii de catering complete cu preparate deosebite, pentru ocazii speciale care vă vor încânta papilele gustative.

Ne găsiţi în fiecare zi, în zona Butoaie, vizavi de Hotel Orfeu.


Telefon: 0737 90 35 35
www.turquoiseconcept.ro
[email protected]
[email protected]
Facebook Turquoise Restaurant

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 12°C
Neptun
Aer 12°C
Modifică setările cookies