Imaginea tupeului. Ce face aceasta soferita pe o plaja din Mamaia, la volanul unei masini de teren

Mamaia / 1 2013 08:23

Imaginile cu smecherii care intra pe plaja cu masinile de teren si bolizii de lux nu sunt rare pe litoralul romanesc. In urma cu un an, aceasta tanara aparea in toata presa pentru ca a deranjat turistii din statiunea Mamaia. Ai surprins astfel de imagini? Ai cumparat cazare la un hotel care arata bine in pliante, dar este murdar si cu mobilier vechi? Ai mancat intr-un restaurant care ar trebui sa fie inchis de autoritati? Ai gasit plaja murdara si institutiile platite din banii tai nu isi fac treaba? Trimite-ne imaginile in INSPECTOR LA MARE sau pe adresa stirileprotvro@protv.ro si noi vom face din informatiile tale o stire ProTv sau vom porni o ancheta "Romania, te iubesc".

In vara lui 2012, o turista care bause toata noaptea intr-un club a considerat de cuviinta sa se plimbe cu jeep-ul pe plaja dintre Navodari si Mamaia Nord si a bagat spaima in oameni.

Tanara a intrat cu autoturismul pe malul marii si a pornit intr-o cursa dementa printre prosoape si umbrele, incurajata de doi amici care o insoteau. Putin a lipsit sa nu spulbere o mama care era cu copilul.

Imagini incredibile au fost filmate de un turist pe o plaja din Navodari, aflata in vecinatatea cluburilor de lux de la iesirea din Mamaia. Zeci de oameni care se pregateau sa intre in mare au auzit zgomotul facut de motorul turat al jeep-ului si s-au aruncat speriati din calea masinii.

Nimic nu parea sa o tulbure insa pe soferita inconstienta si ametita bine de alcool. O mama aflata cu copilul pe plaja a avut prezenta de spirit si s-a oprit la timp, protejandu-l pe cel mic. Altfel ar fi fost izbita in plin.

Turistii s-au uitat ingroziti cum vehiculul isi continua drumul cu viteza si dupa cateva secunde intra si in apa. Unul dintre martori a sunat imediat la 112.

Jandarmii si politistii au gasit urmele lasate de jeep. Au reusit sa identifice autoturismul si sa-l opreasca in trafic. Apoi au confirmat ca la volan se afla o domnisoara de 25 de ani care mirosea puternic a alcool. Alaturi de ea, erau doi tineri. Cu totii petrecusera pana in zori intr-un club din Mamaia.

Politistii i-au suspendat tinerei permisul si i-au facut dosar penal. Pentru cursa de pe plaja ea risca si o amenda de 20.000 de lei.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 3°C
Constanta
Aer 3°C
Eforie
Aer 1°C
Costinesti
Aer 1°C
Neptun
Aer 1°C