Liberty Parade aduce iubitorii de muzica electronica pe litoral. Cate persoane sunt asteptate pe plaja dintre Venus si Saturn

Data publicarii: Vineri 24 Iulie 2015, 13:08

Pentru ca suntem in prag de weekend, cei care au visat toata saptamana aceasta caniculara la valurile marii au pornit deja spre litoral.

Drumul spre statiuni s-a aglomerat destul de mult, mai ales ca sunt programate evenimente cu priza la public, in special Liberty Parade. Maine dupa-amiaza pe plaja dintre Venus si Saturn sunt asteptati peste 70.000 de tineri, iubitori de muzica electronica.

Patru camioane vor strabate in caravana centrul statiunilor, incepand din Olimp. Intrarea la Liberty Parade este libera, insa nu este permis accesul celor sub 18 ani.

Pe de alta parte suntem in plin sezon estival asa ca pregatiti-va de cheltuiala: un sezlong se inchiriaza cu 25-50 de lei in functie de plaja aleasa. La restaurant o masa poate costa intre 50 si 100 de lei de persoana, iar camere libere nu prea mai sunt! Doar cu noroc mai gasiti apartamente de vacanta la particulari!

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 12°C
Neptun
Aer 12°C
Modifică setările cookies