120.000 de persoane au ajuns duminica pe litoral. Ce au primit turistii care reciclat au dozele de beri

Data publicarii: Duminica 24 Iulie 2016, 18:20

Litoralul a fost duminica locul in care o tara intreaga si-ar fi dorit sa ajunga, insa numai 120.000 de turisti au si reusit. In aglomeratia de varf de sezon cine n-a mai incaput pe nisipul incins si-a gasit racoarea si libertatea in mare.

Furnicarul din apa si de pe uscat, insetat de arsita tropicala, se vede cel mai bine in recordurile de vanzari la bere sau racoritoare. 

Atata distractie si balaceala a fost pe plaja din Mamaia pentru unii copii incat au picat ca secerati. Mangaiati de briza, aerosoli si fosnetul valurilor, au dormit dusi. Sunt la incarcat bateriile, zic parintii.

La cativa pasi, relaxat pe un sezlong, George sta la o vorba cu prietenii. Nu a venit cu prea muti bani la el dar la fata locului s-a orientat de minune, plus ca a imbinat setea cu protectia mediului.

Reporter: Cate beri ai dat gata pana acum?
George: Cate doua de caciula, le reciclam, duci cinci doze si primesti doua beri, este bun programul asta de aic.

La miezul zilei, mii de oameni faceau baie de soare pe nisipul din Mamaia, iar cei care nu mai suportau caldura, baie in mare. La asa puhoi de lume, barurile de pe plaja au fost si ele extrem de aglomerate.

Fie ca beau cu stil, sau cu sticla, cert e ca vanzarile depasesc recorduri dupa recorduri, spun patronii. Pana la apusul soarelui plaja a fost plina dupa care cei veniti doar pentru un weekend, au plecat spre casele lor.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 5°C
Constanta
Aer 5°C
Eforie
Aer 8°C
Costinesti
Aer 5°C
Neptun
Aer 5°C
Modifică setările cookies