120.000 de turişti pe litoral. Câteva tinere au adus atmosfera din cluburile de noapte direct pe plajă

Data publicarii: Sambata 21 Iulie 2018, 18:42

Petrecerile se ţin lanţ pe litoral, chiar dacă soarele nu este prea generos cu turiştii. Au fost 27 de grade Celsius sâmbătă la mare, iar norii au acoperit adesea cerul.  Plajele au fost însă pline ochi, iar unii le-au transformat în ring de dans.

Câteva tinere şi-au propus să aducă atmosfera din cluburile de noapte direct pe plajă. Și au reuşit! Până şi cei care aveau în minte să nu se ridice de pe şezlong s-au lăsat purtaţi de ritmul muzicii şi au ieşit la dans. 

Raluca Raducanu, violonist: "Sunt surprinsă în mod plăcut pentru că vibe-ul muzicii aduce oamenii alături de noi şi asta este foarte important. Se creează o atmosferă foarte mişto.”

Pe plajă, tinerii care îşi încărcau bateriile pentru petrecerile de la noapte, s-au bucurat de cele câteva raze de soare. 

Turist: "O zi bună de plajă înseamnă pentru mine o zi cu prietenii, cu o carte bună, apă caldă, chiar dacă azi nu e soare se întrunesc celelalte condiţii."

Turist: "Astăzi este perfect, e soare avem şi puţini nori, numai bine pentru plajă, pentru un pahar de vin cu prietenii, o scoică!”

Pentru ei, somelierii au pregătit carafe pline cu vin şi gheaţă! Dar şi cu câteva sfaturi!

Hornet Gabriel: "Vară de obicei se beau vinuri lejere atât albe cât şi rose. Roseuri vinificate atât din Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră, Pinot Noir chiar şi mixaj."

În acest weekend sunt circa 120.000 de turişti la malul mării. Cei mai mulţi dintre ei au ales hotelurile de 3 şi patru stele unde o cameră costa între 600 şi 1000 de lei pe noapte.

Meteorologii anunţă pentru acest weekend o vreme capricioasă - cu temperaturi ridicate,dar şi cu ploi.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 18°C
Constanta
Aer 18°C
Eforie
Aer 17°C
Costinesti
Aer 18°C
Neptun
Aer 18°C
Modifică setările cookies