A început Litoralul pentru toți. 50 de hoteluri au oferte de la 150 de lei de persoană

Data publicarii: Duminica 02 Septembrie 2018, 18:35

A mai rămas doar o săptămână din vacanţa elevilor, vremea e superbă, iar la malul mării a început programul Litoralul pentru toţi. 

Sunt cel puţin trei argumente, pentru cei care se bucură acum să fie la ţărmul mării. 50 de hoteluri de pe litoralul nostru au acum oferte începând de la 150 de lei de persoană, pe sejur. Meteorologii anunţă, spre bucuria turiştilor, că temperaturile rămân ridicate şi în perioada următoare.

Familiile cu şcolari sau copii de grădiniţă vor să se bucure de puţinul care le-a mai rămas din vacanţa de vară, înainte să înceapă şcoala, peste o săptămână. Iar cele 31 de grade Celsius din aer şi cele 28 din apă le-au ajutat să se decidă uşor unde să petreacă aceste zile: la malul mării. 

Pe ultima sută de metri, cei care au făcut rezervări în această perioadă au prins ofertele Litoralul pentru Toţi, dar şi alte reduceri de extra sezon la mâncare sau şezlonguri.

Nicolae Bucovală, Prim-vice preşedinte la FPT: "Nu mai avem locuri de cazare absolut deloc până pe data de 9-10 septembrie. Sunt foarte mulţi părinţi cu copii."

Un sejur de 6 nopţi, la un hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus costă până în 900 de lei. Iar în nordul litoralului preţul se ridică la 1.500 lei. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies