"Litoralul pentru Toti". Cum puteti sta la mare o saptamana, cu aceiasi bani pe care ii plateati pentru o zi in varf de sezon

Data publicarii: Luni 29 August 2016, 13:21

Ultimele zile de vara vin cu oferte tentante la malul marii. De luni incepe "Litoralul este pentru Toti", indiferent de buget.

Puteti sta o saptamana la mare cu banii pe care ii plateati in varf de sezon intr-o singura zi pentru o camera la un hotel de patru stele.

Se poate spune ca incepe perioada fericita pe litoral, cand preturile scad, iar plajele nu mai sunt atat de aglomerate. Zece mii de turisti sunt asteptati sa ajunga la mare prin programul "Litoralul pentru Toti", iar tarifele sunt aceleasi ca in ultimii patru ani.
 

 

In Mamaia, Sase nopti de cazare cu mic dejun inclus, de persoana, sunt in jur de 300 de lei, la doua stele, putin peste 400 de lei la trei stele si aproape 500 de lei la patru stele. Cele mai multe hoteluri inscrise in program sunt in sudul litoralului. Acolo, tarifele sunt in medie cu 20 la suta mai mici decat in Mamaia.

Sejururile prin programul "Litoralul pentru Toti" se cumpara doar prin agentiile de turism si se aplica doar o singura regula: primul venit, primul servit.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 12°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies