Adrian Sina face furori din Africa pana in India, cu piesa "Kamelia"

Data publicarii: Marti 05 August 2014, 19:08

Tanarul muzician roman face furori in Kenya, Kyrgyzstan si India. Desi au o cultura mult diferita de a noastra, exoticii spectatori rezoneaza teribil pe muzica lui Adrian Sina. Dupa lansarea albumului "Around the World", fostul membru al trupei Akcent a urcat in topuri cu piesa "Kamelia".

Adi Sina a inceput un turneu international in peste 40 de tari. In Bishkek, capitala Kyrgyzstanului, miile de fani au cantat alaturi de el si au fluturat afise cu numele trupei Akcent. Cateva asiatice norocoase au reusit chiar sa isi faca selfie-uri cu artistul.  

Cu single-ul "Kamelia", Adrian se bucura de simpatie si in Africa sau India. Datorita succesului rasunator pe care l-a avut la Nairobi, Kenya, artistului i s-a propus sa faca un mini-turneu promotional in cele mai importante radiouri din Africa de Est.

Melodia "Kamelia" pentru care Adrian Sina, solistul proiectului Akcent, a colaborat cu Lidia Buble si DDY Nunes, a devenit hit chiar si in Europa si Asia. Videoclipul a fost filmat in timpul turneului "Around The World Tour" care a inceput in ianuarie 2014.

 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 21°C
Constanta
Aer 21°C
Eforie
Aer 20°C
Costinesti
Aer 20°C
Neptun
Aer 19°C
Modifică setările cookies