"Agat cu maimuta, masina nu mai are nicio valoare". Un tanar schimba moda cluburilor din Mamaia, in ultima noapte de distractie

Data publicarii: Duminica 04 Mai 2014, 08:09

Cluburile din Mamaia au fost sambata noapte mai aglomerate, parca, decat toate aceste nopti la un loc. Inainte de plecarea spre casa, unii dintre tinerii care au petrecut, pe nisip, in Vama Veche, au facut si un popas la pretentii, in Mamaia. Distractia a fost mai sclipitoare, dar, cu siguranta, si mai costisitoare.

Cu totul diferit fata de Vama, si Mamaia a fost la inaltime si la propriu, si la figurat. Pentru ca domnisoarele s-au urcat pe tocuri ametitoare, nici baietii n-au fost mai prejos. Pe langa tatuaje si ochelari de soare, un tanar a venit in club cu Leo, o maimuta.

"E baiatul meu. Poarta pempers pentru ca e mic inca, are 11 luni. Am venit cu Leo in club ca sa agat fete. Masina nu mai are nicio valoare. E 'la revedere' masina... Gata, o sa rugineasca", spune tanarul.

Si planul i-a iesit. Fete s-au inghesuit sa se pozeze atat cu tanarul, cat si cu ciudatul sau prieten.

Reporter: Cine a avut succes mai mult: baiatul sau maimutica?

Tanara: Depinde acum... A facut furori pana acum maimuta, dar si muzica face totul... Totul..."

Melancolice dupa petrecerile din Vama, cateva tinere s-au hotarat sa-i faca o surpriza prietenei lor. Si, de ziua ei, au adus-o la club, in Mamaia.
 
Cei mai multi dintre petrecareti vor parasi duminica litoralul, dar nu vor sa lase spiritul distactiei sa plece cu una cu doua si vor sa revina la mare weekendul urmator.

Este poate prima dimineata din aceste zile in care tinerii s-au retras in camerele de hotel, dupa distractia de sambata noapte. Si se vede ca vremea a tinut cu ei si abia acum, in  in ultima zi de vacanta, a inceput sa se strice.

Pe litoral s-a racitit simtitor, iar afara este inorat si sta sa ploua. Asa ca, oricat si-ar fi dorit petrecaretii inca un after-party pe plaja, nu a mai fost posibil. Duminica, majoritatea turistilor se vor indrepta spre casa, pentru ca luni incep munca. Si, totusi, au nevoie de cateva ore de odihna, dupa maratonul de distractie din ultimele zile. Multi vor incerca probabil sa scape mai intai de mahmureala si cea mai la indemana metoda este cu ajutorul unui bors de peste, metoda incercata si sambata.

 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 11°C
Constanta
Aer 11°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies