Aglomeratie pe litoral, in ultimul weekend cu temperaturi de vara. Hotelierii, surprinsi de rezervarile facute in cateva zile  

Data publicarii: Sambata 19 Septembrie 2015, 18:17

Cei mai inspirati in acest weekend au fost cei care au reusit sa ajunga la mare. Iar cine a avut mai multe zile de vacanta, a fost si mai castigat. Au avut parte si de vreme buna si de preturi mici.

Sambata, plajele au aratat ca in plin sezon, in parcarile hotelurilor abia daca mai gaseai locuri, iar in restaurante, la pranz, rar mai gaseai o masa libera.

Dis de dimineata litoralul era acoperit de nori si ceata densa. Nimic nu prevestea ca in mai putin de doua ore soarele sa-si faca aparitia, invingator.

25 de grade in aer, 22 in apa marii, asa ca nu e de mirare ca plajele au devenit din nou neincapatoare iar administratorii hotelurilor si restaurantelor care mai sunt inca deschise isi freaca mainile de bucurie ca vor avea incasari si la sfarsitul lunii septembrie.

Oana Tanase, sef receptie: "Cam de miercuri joi au inceput rezervarile si dintr-o data s-au ocupat 150-160 de camere."

Nu toti patronii de restaurante si magazine au fost la fel de inspirati sa tina deschis pana spre sfarsitul lui septembrie. Acum regreta.

Emilian, administrator terasa: "Am banuit ca o sa fie un pic aglomerat, dar nici ce s-a intamplat. Dar e ok, ne bucuram ca s-a intamplat asa!"
 
Turistii de pe litoral spun ca, pe langa preturile mici, au fost incantati sa descopere in aceasta perioada culoarea incredibila a marii, care aminteste de cele mai frumoase insule grecesti.

Maxima zilei a ajuns la 27 de grade, o zi extrem de placuta. Tot atatea grade vor fi si duminica, iar cerul va fi senin intreaga zi. Ne luam insa la revedere de la temperaturile anormal de mari pentru aceasta perioada. De duminica seara ele mai scad cu aproximativ 10 grade in toata tara, adica revin la cele potrivite lunii septembrie. Asadar daca vreti sa mai faceti o baie in mare anul acesta, duminica ar putea fi ultima ocazie. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 13°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies