Alerta antitero la Mamaia. Doua valize abandonate pe strada au mobilizat echipele de politisti, jandarmi si genisti SRI

Data publicarii: Vineri 10 Iulie 2015, 13:07

Alerta antitero, in statiunea Mamaia. Mai multi turisti au sesizat autoritatile dupa ce au descoperit doua valize abandonate pe o alee din statiune. Echipaje de politisti si genisti de la Serviciul Roman de Informatii au ajuns imediat la fata locului. 

Dupa inspectia bagajelor, autoritatile si-au dat seama ca a fost o alerta falsa. Potrivit martorilor, mai multe persoane care circulau cu o masina au oprit pe aleea din sudul statiunii Mamaia si au abandonat cele doua valize. 
 
Turistilor li s-a parut suspect si au sunat la 112. Politisti, jandarmi si genisti SRI au adus si un recipient special pentru colectarea pachetelor suspecte.  Din fericire, nu a existat niciun pericol. 
 
Pe de alta parte, pe litoral atmosfera e frumoasa, sunt 27 de grade, cerul acoperit cu nori, dar asta nu inseamna ca turistii nu au ales sa vina pe plaja. Gradul de ocupare al statiunii Mamaia este aproape de 95%, iar preturile sunt de varf de sezon: la 3 stele veti achita in jur de 80 de euro pe noapte, iar la cinci stele cel putin 150 de euro pe noapte. 
 
Turistii care aleg sudul litoralului vor gasi preturi cu 20% mai mici fata de  Mamaia.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 16°C
Constanta
Aer 16°C
Eforie
Aer 17°C
Costinesti
Aer 16°C
Neptun
Aer 16°C
Modifică setările cookies