Animatoarele de pe litoral, motivul pentru care multi turisti merg pe plajele exclusiviste. Cat castiga pe luna o dansatoare  

Data publicarii: Sambata 20 August 2016, 18:47

Arata perfect, sunt platite sa atraga privirile oricui, dar si sa intretina atmosfera. Pentru multi tineri, ele sunt si motivul pentru care merg in cluburile sau pe plajele exclusiviste.

Vorbim despre animatoare. Fetele care dintr-o pirueta ii fac pe baieti sa le priveasca si pe femei sa le invidieze. Desi pare simpla, este o meserie obositoare, cu multe provocari si stres, dar si banoasa.

Ziua danseaza pe plajele exclusiviste, iar noaptea in cluburile de fite. Nu trebuie decat sa distreze clientii si oricat ar parea de usor, nu este deloc simplu sa faci asta. Claudia este balerina si coregraf. Danseaza in cluburi de cativa ani. Dar este mahnita ca oamenii pun in continuare semnul egal intre animatoare si femei usoare.

Claudia, balerin coregraf: "Unii inteleg mai mult altii mai putin, ideea noastra este sa schimbam perceptia despre animatoare, suntem de fapt artiste care muncim din greu, sunt ani de munca in spate."

Exista si multumirea unor venituri frumusele. Robert lucreaza, de exemplu, ca animator in cluburi. Face parte dintr-o trupa de stripperi si se mandreste cu asta.

Robert: Cel mai usor job e sa dansezi.
Reporter: Cam cati bani castigi intr-o luna?
Robert: Depinde de contracte suntem invitati la diferite cluburi, in general ajungem si la 3000 de euro.

Melania: In fiecare vara vin aici
Reporter: Cati bani castigi pe luna?
Melania: Cam o mie de euro.

Un lucru este clar! Prezenta animatoarelor este foarte importanta pentru clienti.

Oana Craioveanu, administrator club: "Ei sunt entertaimentul in tot acest timp pe litoral si ziua si noaptea ei dau startul petrecerilor inaintea oricarui artist. Trebuie sa fie foarte sociabile si disponibile pentru ca se munceste aproape non-stop."

Multe dintre fetele care danseaza vara pe litoral se vor muta din toamna in cluburile de lux din Capitala sau din marile orase.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies