Bai in spuma si petreceri pe plaja cu animatoare, atractia principala in acest weekend pe litoral. Cum s-au distrat turistii pana dimineata

Data publicarii: Duminica 02 August 2015, 18:56

Dupa aproape 24 de ore in care vremea le-a cam dat emotii, turistii aflati pe litoral s-au bucurat astazi de peste 30 de grade Celsius si o atmosfera care a impus o baie reconfortanta in mare. Unii s-au refugiat lenesi sub umbrele, in timp ce altii au cautat petrecerile de pe plaja cu animatoare, dj si bauturi reci.

Administratorii plajelor cu pretentii din nordul statiunii Mamaia au organizat bai cu spuma pentru a-si racori clientii.

Turista: "Este super, este foarte distractiv in primul rand si ne place"

Turist: "E timp de vacanta dupa o perioada cu facultate, cu invatat si munca si toate cele e numaibine relaxare completa"


Acest grup de tineri continua la pranz distractia inceputa aseara.

 



Reporter: Merge whisky-ul pe caldura asta?
Turist: Perfect, perfect merge, pentru ca nu am dormit si o tinem de aseara, am dormit cateva ore si acum merge perfect.
Reporter: Pai si deseara ce mai faci?
Turist: Continuam pana dimineata.
Reporter: Te tine?
Turist: Cum nu pai uite aici.



In celalalt capat al statiunii, acesti domni prefera sa se racoreasca cu bere rece direct din lada frigorifica.

Reporter: Intra berea pe o vreme ca asta?
Tursit: Phhh cat de multa


Reporter: Cum este sa stai pe plaja aici cu o bere rece?
Reporter: Relaxant si putin excitant ca sa zic si foarte frumos
Reporter: De ce putin?
Turist: Eh avem si noi o varsta nu mai e ca la 20 de ani


Numai in acest weekend politistii au inregistrat pe autostrada soarelui 50 de mii de masini care s-au indreptat spre mare, si o buna parte dintre ele probabil ca se vor intoarce in seara aceasta spre Capitala. 50.000 de masini ale turistilor care au petrecut weekendul la mare sunt asteptate in aceasta seara pe Autostrada Soarelui. Pentru a nu se forma coloane va reamintim ca taxa de pod de la Fetesti poate fi platita in avans sau ulterior la benzinarii sau prin SMS la numarul 7577. A fost unul dintre cele mai aglomerate weekenduri din aceasta vara pe litoral.


 


Singurul loc mai putin aglomerat este largul marii. O zi pe mare poate fi cu adevarat relaxanta, iar cu un pic de curaj, echipament corespunzator si un instructor profesionist, puteti invata cum sa manevrati velele si sa faceti echilibristica pe valuri. Cei mai ambitiosi turisti iau cursuri de skipper, iar dupa cateva saptamani de antrenament, pot iesi singuri in larg la bordul unui yaht sau al unui velier.
 

 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 13°C
Costinesti
Aer 12°C
Neptun
Aer 12°C
Modifică setările cookies