Bărbații implicați în bătaia sângeroasă din Mamaia, audiați. Patru au fost reținuți

Data publicarii: Sambata 17 August 2019, 07:29

Indivizii implicați în confruntarea sângeroasă izbucnită vineri lângă un club din Mamaia au fost audiați. Iar patru dintre protagoniști au fost reținuți pentru 24 de ore.

Tinerii au folosit și un pistol cu aer comprimat. Și, în haosul creat, unii au încercat să fugă cu o mașină, dar și-au călcat un prieten care nu apucase să urce în vehicul.

O stradă din staţiunea Mamaia s-a transformat într-un imens ring de box. Scenele surprinse dau fiori. Mai mulţi clienţi ai clubului Ego, un local din zona selectă a oraşului, au fost implicaţi într-o bătaie sângeroasă. S-ar fi încăierat de la o fată.

Un bărbat l-a atacat pe un altul aflat deja în autoturism. Apoi, în haosul general, un alt individ şi-a lovit în față un rival, iar acesta din urmă s-a prăbuşit în faţa maşinii. Nimeni nu şi-a dat seama că cel secerat de pumn este chiar sub roata din dreaptă faţă a bolidului. Drept urmare, şoferul a demarat şi şi-a călcat amicul fără să îşi dea seama. 

Situaţia a scăpat total de sub control, iar unul dintre clienţi, prieten cu şoferul, dar şi cu cel rănit a început să tragă cu pistolul cu aer comprimat. 

Luptele s-au încheiat în momentul în care câţiva dintre cei implicaţi reuşesc să dispară, în timp ce victima a rămas în parcarea clubului. Şocant este că nimeni nu îi acordă primul ajutor şi tot grupul de fuge spre maşină.

Imediat, nordul staţiunii Mamaia a fost împânzit de poliţiştii de la trupele speciale, dar şi de medici.

"La locul solicitării s-a deplasat un echipaj SMURD care a găsit un pacient de aproximativ 30 ani conştient, care prezenta un traumatism cranio facial şi traumatism toracic. A devenit agitat, i s-a acordat primul ajutor şi a fost transportat de către echipajul SMURD la spitalul judeţean”, a precizat Claudia Tatarici, purtătoare de cuvânt SAJ Constanța.  

În scurt timp, cei din autoturism au fost prinşi.

Contactaţi de reporterii PRO TV, reprezentanţii clubului EGO, în faţa căruia a avut loc incidentul, nu au vrut să facă niciun comentariu. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies