Barbatul care a facut-o pe Dana Savuica sa uite ca este casatorita. "Esti singur! Tie iti trebuie o partenera, sa stii!"

Data publicarii: Joi 21 August 2014, 18:02

Casatoria Danei Savuica e in pericol din cauza unui tanar tras ca prin inel, cu un trup de erou din filme! Chiar daca, la cei 44 de ani ai sai, frumoasa blonda a vazut multe si multi, vedeta i-a rezistat cu greu unui manechin din echipa lui Catalin Botezatu. Practic, toata fericirea conjugala a Danei Savuica a atarnat intr-o fundita.

Totul s-a intamplat la o prezentare de moda, in Mamaia, unde Dana Savuica a jucat rolul de gazda. Si cu toate ca e casatorita de peste 20 de ani, nu s-a putut abtine sa nu remarce pachetelele de muschi de pe bratele si abdomenul modelului. Iar apoi i-a trezit interesul faptul ca lenjeria intima a manechinului lui Bote era legata doar cu o fundita.

Frumoasa blonda s-a interesat imediat de numele tanarului care i-a atras atentia si a fost mirata sa afle ca acestuia i se spune SOLO. Cam nefiresc pentru un barbat in jurul caruia roiesc femeile. Danei Savuica: "Singurel, cam singurel... Esti singur! Tie iti trebuie o partenera, sa stii!"

Distractia nu a durat insa mult, fiindca la petrecere a aparut sotul Danei, Razvan, care le-a stricat combinatia. La vederea lui, schimbul de replici provocatoare a incetat subit. Dana ne-a explicat insa ca la mijloc nu a fost nimic.

Dana Savuica: "Daca si-a luat numele de scena Solo, inseamna ca este sortit sa ramana singur. Se respecta, face multa miscare, probabil, are un corp sculptat foarte frumos. Si, de ce nu, trebuie sa te uiti la un corp frumos. Doar sa te uiti, n-am zis sa atingi. Casnicia e in siguranta."

Solo este, de fapt, Razvan Mihai, un tanar de 30 de ani originar din Buzau, care marturiseste ca are o relatie stransa cu sala de forta. A recunoscut ca o admira pe Dana Savuica, mai ales la nivel profesional. Modelul nascut si crescut in Buzau locuieste de 13 ani in Bucuresti si este prezent frecvent in evenimentele lui Catalin Botezatu.

Solo: "Este o femeie care stie ce vrea. Ii place viata intr-un mod cat mai trait la maxim, in detalii - alaturi de prieteni, alaturi de toata lumea. Nu cred ca pun in pericol casnicia nimanui. Dar faptul ca m-a remarcat e o chestie normala. Toata lumea remarca un om care se intretine, arata bine, munceste pentru asta."

O opinie pe care se pare ca o impartaseste si Dana Savuica: merita sa remarci un om care se intretine, mai ales daca are si fundita.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies