Bătaia din clubul de lux din Mamaia, filmată. Un tânăr și-a călcat prietenul cu mașina

Data publicarii: Vineri 16 August 2019, 16:22

Scene de război în zona de lux din Mamaia. Un scandal iscat între paznicii clubului Ego şi mai mulţi clienţi a degenerat şi s-a transformat într-o baie de sânge.

În timp ce bodyguarzii i-au lovit cu pumnii şi picioarele pe clienţi, aceştia s-au apărat folosind pistoale cu gaze. În nebunia generală, unul dintre clienţii loviți de paznici a fost călcat cu maşina chiar de prietenii lui, care încerca să fugă. Reprezentanţii clubului nu au vrut să facă vreun comentariu asupra incidentului. 

O cameră de supraveghere a suprins scandalul petrecut în faţa clubului EGO din Mamaia. La ora 5 şi 17 minute, se observă cum între paznicii clubului şi clienţi conflictul era în toi. Unul dintre bodyguarzii clubului îl loveşte pe unul dintre bărbaţii aflaţi deja în maşină.

Când spiritele păreau că se calmează, un alt bodyguard al clubului îl loveşte în faţă pe un alt client, iar acesta se prăbuşeşte în fața autoturismului. În timp ce şoferul maşinii se urcă la volan, bodyguardul scoate un pistol şi ameninţă cu el prin aer. În tot acest timp, nimeni nu şi-a dat seama că bărbatul lovit cu pumnul este chiar sub roata din drepta față a bolidului de lux.

Şoferul încearcă să fugă, dar îşi călcă prietenul. Situaţia scapă atunci de sub control, iar unul dintre clienţi, prieten cu şoferul, dar şi cu bărbatul rănit, începe să tragă cu pistolul cu aer comprimat. În paralel, bodyguarzii continuă să se bată cu alţi clienţi. Luptetele se încheie în momentul în care clienţii reuşesc să fugă cu maşina, în timp ce prietenul lor este abandonat în parcarea clubului.

Imediat, nordul staţiunii Mamaia a fost împânzit de poliţişti de la trupele speciale şi criminalişti, dar şi medici de la Ambulanţă.

Claudia Tătărici, purtătoare de cuvânt SAJ Constanța: "La locul solicitării s-a deplasat un echipaj SMURD, care a găsit un pacient de aproximativ 30 ani conștient, care prezenta un traumatism cranio-facial şi traumatism toracic. A devenit agitat, i s-a acordat primul ajutor şi a fost transportat de către echipajul SMURD la spitalul judeţean."

Poliţiştii criminalişti care au ajuns la faţa locului au delimitat zona incidentului pentru a lua probele necesare, astfel încât să afle cu exactitate ce s-a întâmplat vineri dimineaţă în faţa clubului.

Rând pe rând, la poliţie au ajuns mai mulţi participanţi la scandal, printre care şi paznicii localului şi ei implicaţi în încăierare. Cu toţii au uitat parcă de scenele de dimineaţă.

Andreea Munteanu, IPJ Constanța:  "Una dintre persoanele care ar fi fost implicate ar fi tras mai multe focuri de armă cu un pistol cu muniţie neletală. Imediat, au fost instituite filter rutiere, iar în aproximativ jumătate de oră de la producerea evenimentului, poliţiştii din Năvodari au identificat şi oprit în trafic autoturismul căutat.

Potrivit poliţiştilor, în acest moment a fost deschis un dosar de cercetare penală. Contactaţi de reporterii PRO TV, reprezentanţii clubului EGO, acolo unde a avut loc încăierarea, nu au vrut să facă vreun comentariu. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 12°C
Costinesti
Aer 15°C
Neptun
Aer 15°C
Modifică setările cookies