Bătaia sângeroasă din Mamaia ar fi pornit de la o fată. Un bărbat a tras cu pistolul cu aer comprimat

Data publicarii: Vineri 16 August 2019, 17:39

Un scandal iscat între clienţii unui club din Mamaia, s-a transformat într-o confruntare pe viaţă şi pe moarte. Indivizii s-au lovit cu pumnii şi picioarele şi chiar au folosit pistoale cu gaze.

În tot acest haos, unii dintre cei implicaţi în bătaie au încercat să fugă cu o maşină din parcare, dar şi-au călcat cu autoturismul un prieten care nu apucase să urce. Întreg scandalul a fost filmat de mai multe camere de supraveghere. 

Viner dimineaţă, o stradă din staţiunea Mamaia s-a transformat într-un imens ring de box. Scenele surprinse dau fiori. Mai mulţi clienţi ai clubului Ego, un local din zona selectă a oraşului, au fost implicaţi într-o bătaie sângeroasă în jurul orei 5 şi 17 minute. S-ar fi încăierat de la o fată.

Un bărbat l-a atacat pe un altul aflat deja în autoturism. Apoi, în haosul general, un alt individ şi-a lovit în față un rival, iar acesta din urmă s-a prăbuşit în faţa maşinii. 

Nimeni nu şi-a dat seama că cel secerat de pumn este chiar sub roata din dreapta față a bolidului. Drept urmare şoferul a demarat şi şi-a călcat amicul fără să îşi dea seama. 

Situaţia a scăpat total de sub control, iar unul dintre clienţi, prieten cu şoferul, dar şi cu cel rănit a început să tragă cu pistolul cu aer comprimat. 

Luptele s-au încheiat în momentul în care câţiva dintre cei implicaţi în reuşesc să dispară, în timp ce victima a rămas în parcarea clubului. Şocant este că nimeni nu îi acordă primul ajutor şi tot grupul fuge spre maşină.

Imediat nordul staţiunii Mamaia a fost împânzit de poliţiştii de la trupele speciale, dar şi de medici.

Poliţiştii criminalişti care au ajuns la faţa locului au delimitat zona incidentului pentru a lua probele necesare astfel încât să afle cu exactitate ce s-a întâmplat în faţa clubului.

"La locul solicitării s-a deplasat un echipaj SMURD care a găsit un pacient de aproximativ 30 ani conştient, care prezenta un traumatism cranio facial şi traumatism toracic. A devenit agitat, i s-a acordat primul ajutor şi a fost transportat de către echipajul SMURD la spitalul judeţean”, a precizat Claudia Tatarici, purtătoare de cuvânt SAJ Constanța.  

În scurt timp cei din autoturism au fost prinşi.

Contactaţi de reporterii PRO TV, reprezentanţii clubului Ego, în faţa căruia a avut loc incidentul, nu au vrut să facă nici un comentariu. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 12°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies