Cum te poți distra la Neversea cu buget redus. Trucul unor tineri, aflați pe litoral

Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2019, 09:09

Zeci de mii de oameni s-au lăsat, pentru a doua noapte, prinși în vraja universului Neversea. Pe tărâmul construit la malul mării, indiferent de buget, vârstă sau ținute, petrecăreții au vibrat la unison pe muzica electrizantă și au dansat până la răsărit.

Unii au "trișat" și, din dorința de a rezista cât mai mult, și-au încărcat bateriile la standurile cu mâncare, și-au tras sufletul preț de câteva minute la film sau au imortalizat iubirea în zona amenajată special pentru îndrăgostiți.

DJ-ul Afrojack a fost cap de afiş în cea de-a doua zi de festival. Aproape 40.000 oameni s-au adunat în fata scenei pentru a se bucura de muzică electrizantă. Şi mulţi nu s-au lăsat duşi în camere înainte de răsăritul soarelui.

Într-o atmosferă parcă ireală, plaja Neversea a fost pentru încă o noapte locul în care dorinţele au devenit realitate, iar inimile a zeci de mii de oameni au bătut în acelaşi ritm cu muzica din difuzoare. 

Tânăr: "Aici nu vii doar să te distrezi, comunici cu oameni, interacţionezi cu oameni foarte diferiţi, asta te pune într-o situaţie foarte satisfăcătoare."

Tânăr: "Relaxant, chill, sunt cu prietenii mei și sunt fericit."

Turişti străini: "E frumos, e minunat, avem parte de multă distracție aici. E un festival minunat! Sunt multe lucruri de făcut, multe băuturi și e minunat!"

Despre spectacol a fost vorba şi în mulţime, nu doar pe scenă. Unii au încercat să iasă în evidenţă prin ținute, pregătite cu mare atenţie.

Tânăr: "Trebuie să fie şi un Captain Morgan pe aici!"

Şi pentru că distracţia i-a epuizat, mulţi şi-au încărcat bateriile la standurile cu mâncare. 

Câţiva tineri din Braşov - care spun că au un buget redus - au plătit nemţeşte, dar au mâncat împreună şi au gustat din toate.

Pentru o porţie de mâncare, cei înfometaţi au plătit aproximativ 30 de lei. Iar pentru o băutură - cam tot atât.

Organizatorii festivalului s-au gândit şi la îndrăgostiţii dornici să scrie la malul mării capitole de neuitat din povestea lor de iubire. Doi tineri, aflaţi la început de relaţie, au făcut pasul cel mare şi şi-au unit destinele oficial. Însă doar pentru o zi.

Cuplu: Celebrăm împreună 4 luni de relaţie, avem o pisică împreună. 

Reporter: Văd că v-aţi şi căsătorit pentru o zi.

Cuplu: Da, pentru o zi, să sperăm că durează mai mult.

Au fost şi tineri care au evadat de la petrecerea zgomotoasă şi s-au retras pentru scurtă vreme la film, iar la câţiva paşi, unii au dat în mintea copiilor.

Petrecerea continuă şi sâmbăta. Pe scenă vor urca Jessie J şi DJ-ul Steve Aoki.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 12°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies