Campingurile cu conditii de patru stele, dar la jumatate de pret fata de hotelurile de pe litoral: cat costa "cazarea"  in cort in Mamaia sau Vama Veche

Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2016, 19:20

La malul marii sute de oameni se bucura de liniste la cort, in campingurile amenajate. Cele mai multe sunt amplasate la doi pasi de plaja, astfel ca briza marii intra direct in cort. Sunt locuri cochete unde pot savura un cocktail pe marginea piscinei. Unele campinguri au conditiile unui hotel de patru stele, iar tarifele sunt la jumatate.

La Vama Veche, un loc prin traditie dedicat celor care fug de betoane si conventional, a aparut un camping colorat, plin de verdeata care redefineste viata la cort. Nici macar nu va trebuie cort. Il puteti inchiria cu saltea, perne si saci de dormit. Pentru mai mult de doua nopti un cort de doua persoana costa 70 de lei pe zi.


Teodora Ganciu, manager camping: "Pentru acest weekend oferim 100 de corturi pentru 2 si 4 persoane.
Reporter: Prinde aceasta oferta?
Manager camping: Da, toata lumea vrea sa ajunga la mare sa isi arunce bagajul undeva si sa plece pe plaja. Toate serviciile pe care le poate oferi o camera de hotel sunt arondate unui cort: bai toaleta,  terasa cu bar si restaurant, proiectie de film"



Reporter: De ce alegeti sa veniti la cort?
Turisti: Pentru aer curat, senzatia de dormit afara.
Reporter: Nu e greu sa montati cortul?
Turisti: 2 minute dureaza asta si pentru copii e distractiv




Daca vreti sa stati cu toata gasca de prieteni, aveti la dispozitie un cort imens, pentru care veti plati doar 60 de lei pe zi, daca stati mai mult. Iar cei cu buget de criza, isi pot aseza cortul in curtea localnicilor.


Mergem spre Saturn. Aici ne oprim intr-un camping dublu, pe langa locurile de cort ofera cazare si la casute, cu 120 de lei pe noapte. Aceasta familie vine aici de 10 ani.

Turisti: "Fiindca traim la bloc suntem saturati de beton si incaperi inchise aici avem libertate,  copiii au loc unde sa se desfasoare, e liniste, avem vecini, ne simtim bine"

Pentru un cort si doua persoane tariful este in aceasta perioada de 40 de lei pe noapte.


La Jupiter, intr-unul dintre campinguri, turistii au la dispozitie si o piscina. Nu platesc nimic in plus, asa ca indiferent de vreme, acest camping este plin de corturi si rulote.


In Mamaia, campingurile sunt pe malul marii. Doar cateva minute trebuie sa mearga turistii de la cort sau rulota pana la plaja.


In campingurile din Mamaia, turistii platesc in jur de 20 de lei pe zi, de persoana.

 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 21°C
Constanta
Aer 21°C
Eforie
Aer 19°C
Costinesti
Aer 22°C
Neptun
Aer 22°C
Modifică setările cookies