Numai cativa administratori de restaurante sau de terase mai accepta angajati fara experienta sau cursuri de profil.
Au inteles pana la urma ca serviciile bune fac diferenta. Cel mai bine castiga barmanii si ospatarii. Cu tot cu bacsis, pot ajunge la 4 mii de euro in trei luni.
Caldura care s-a instalat pe litoral le-a facut pofta romanilor de vacanta, iar proprietarii de cluburi si restaurante se asteapta ca weekendul ce vine sa fie unul aglomerat. Intrebarea este cine ii va intampina pe clienti?
Cei care aleg sa munceasca in spatele barului trebuie sa stie un lucru foarte important: de cele mei multe ori cursurile de calificare nu compenseaza experienta asa ca este nevoie de un mentor foarte bun de la care sa fure meserie.
In schimb, cel mai ravnit post este cel de ospatar sau ajutor de ospatar pentru care ai nevoie de cursuri de calificare, dar in primul rand trebuie sa stapanesti foarte bine arta conversatiei, arta comunicarii astfel incat bacsisurile sa fie pe masura!
Diana isi incearca astazi norocul la o terasa din zona de lux a statiunii Mamaia. Are experienta si isi doreste postul de ospatar.