Cat costa o zi de distractie pentru turistii cu dare de mana care aleg Mamaia

Data publicarii: Luni 21 Iulie 2014, 09:16

Saptamana incepe cu vesti bune pentru cei care vor sa isi petreaca vacanta pe litoral. Dupa atatea zile mohorate, vremea se schimba va fi frumos incepand de astazi anunta meteorologii.

Plajele au fost insa si in weekend pline de turisti dornici sa se bronzeze. Duminica la pranz abia mai gaseai loc sa te asezi pe nisip.

Norii care au ascuns soarele i-au facut totusi pe multi sa regrete ca au ales sa plece in concediu in aceasta perioada. S-au consolat insa cu faptul ca apa marii este calda, numai buna pentru balaceala.

Mii de turisti s-au asezat cuminti pe nisp, in asteptarea soarelui care parca le facea in ciuda si nu voia sa iasa dintre nori.

O doamna din Iasi vine la mare in fiecare an, in luna iulie. Niciodata nu a prins insa o vreme atat de urata. La fel ca ea, alte cateva mii de oameni care au ales luna lui cuptor pentru o vacanta perfecta regreta alegerea facuta.

Altii fac haz de necaz: "Nu ne trebuie bronz, sunt fete, bere, ne plimbam pe plaja e bine si asa".

Tot sub nori, dar cu bani mai multi in buzunar si chef de petrecere, turistii care au ales plajele de lux nu au avut de ce sa isi faca probleme din cauza vremii: "Avem spuma sampanie, ce daca sunt nori avem tot ce ne trebuie".

Turistii care se relaxeaza in aceste zone cheltuiesc in cateva ore cat da pe mancare si cazare intr-un sejur intreg o familie cu doi copii: "Ne distram cu sampanie, femei, mult vin cu prietenii care, uite, acum vor sa-mi faca rau ca sare dopul". Cat costa o distractie de genul asta, ne spune tot turistul: "20, 30 de milioane".

Meteorologii spun ca de luni vremea se va indrepta si turistii se vor bucura mai mult de soare si de plaja.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 15°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies