Cat costa sa-ti lasi copilul o saptamana in tabara la Navodari sau Costinesti

Data publicarii: Marti 05 August 2014, 19:16

Taberele la mare au fost si vor ramane probabil vacantele perfecte care raman peste ani, cele mai frumoase amintiri.

Chiar acum sunt pe litoral sute de copii incantati de gustul liberatatii fara sa stea sub privirile vigilente ale parintilor. Ca ei sa se bucure de aceasta senzatie mama si tata au platit 600 de lei pentru o saptamana.

In tabara de la Navodari e zarva mare. Pe plaja gastile sunt impartite in functie de varsta. Unii se balacesc, altii stau la plaja sau se intrec la competitiile organizate de profersori. Un lucru e cert, astazi 550 de copii si adolescenti se bucura de vacanta la care au visat un an intreg.

Fara reguli le place si acestor tineri care isi fac farse cat e ziua de lunga. "Le facem tot felul de farse, cu pasta de dinti. Le-am scos paturile si ne-a durut dupa aceea spatele ... "

La Costinesti unele tabere s-au modernizat. In acest complex, de anul acesta copiii se bucura si de piscina. Intr-un astfel de loc cazarea costa 70-80 de lei pe noapte dar copilul primeste trei mese pe zi si are acces la bazin si la terenul de sport.

Taberele nu inseamna insa pentru copii doar o evadare de acasa. Au si un program disciplinat cu ore de sport si de dans.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies