Cât dau tinerii pentru o noapte pe un club plutitor pe litoral: ”N-am mai întâlnit o astfel de petrecere în România"

Data publicarii: Vineri 17 August 2018, 18:54

Pe litoralul românesc orice sfârşit de săptămână se poate transforma într-o amintire unică. 

Tinerii care vor mereu ceva nou au descoperit că pot să se simtă ca în club şi pe yaht în largul mării. În cazul în care vreţi să fiţi singuri pe punte sau doar cu un skipper, atunci puteţi să închiriaţi ambarcaţiuni mai mari sau mai mici din porturile turistice.

Încălzirea pentru petrecere începe pe plajă unde cei care au achitat 100 de euro sunt îmbiaţi să bea câteva cocktailuri. Apoi sunt duşi cu o şalupă în larg unde se afla clubul plutitor. Toată lumea de la bord a fost rugată să se îmbrace în alb.

Când soarele îşi pierde din putere cei 80 de invitaţi dansează deja. Alături de ei, un tânăr ţine ritmul pe un flyboard.

Tânără: "Mă simt foarte bine, este foarte frumos. Este o altfel de petrecere, este ceva diferit faţă de ce vezi în Mamaia să zic."

Tânără: "Am venit special pentru această petrecere. Chiar foarte mişto, chiar am aşteptat un astfel de gen de petrecere. N-am mai întâlnit o astfel de petrecere până acum, la noi în România."

Tânără: "Îmi place foarte mult şi dresscodul pentru că toţi trebuie să fim îmbrăcaţi în alb, însă putem să avem costume de baie şi altă culoare şi asta e destul de bine."

Organizatorii recunosc că ideea nu este nouă.

Alina Bănica, organizator petrecere: "Mergem destul de des în Ibiza şi am participat la petreceri de genul şi mi s-a părut super mişto şi cool şi am zis de ce să nu aducem conceptul ăsta în România. Eu cred că e ceva nou şi foarte bine perceput de publicul tânăr. ”

Tânără: "Astăzi este ziua mea. Iubitul meu mi-a făcut o surpriză." 

În cazul în care vreţi să participaţi la un astfel de eveniment nu ar strica să ştiţi că pe cât de liniştitoare par valurile tot ele vă pot strica bună dispoziţie mai ales dacă aveţi rău de mare. 

În cazul în care doriţi să organizaţi propria ieşire pe mare puteţi să închiriaţi o ambarcaţiune din cele patru porturi turistice de pe litoral, Limanu, Mangalia, Eforie şi Portul Tomis. O croazieră din Portul Tomis până la Mangalia costă 500 de lei pentru 6 persoane. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 12°C
Costinesti
Aer 12°C
Neptun
Aer 12°C
Modifică setările cookies