Cazare inedita pe plaja din Navodari. Cat costa sa petreci o noapte in butoaiele-bungalow imense

Data publicarii: Sambata 23 Iulie 2016, 19:11

Sezonul estival este in toi, iar dimineata la ora 10 erau deja 30 de grade pe plaja. Doar ca multi nu au vrut sa arate precum puii de la rotisor si au cautat cat de cat racoarea.

Sezonul estival este in toi, iar dimineata la ora 10 erau deja 30 de grade pe plaja. Doar ca multi nu au vrut sa arate precum puii de la rotisor si au cautat cat de cat racoarea.

Cativa turisti au gasit-o la Navodari, de exemplu, in niste butoaie imense, care ar fi fost aduse de mare la mal, dupa o furtuna. In Vama Veche in schimb, cortul imbracat cu stuf este solutia anti-canicula.

Cei care s-au cazat in butoaiele-bungalow amenajate pe plaja simt ca marea le apartine.

Ana: "In Mamaia este foarte aglomerat, nu imi place, aici e liniste, ma pot distra cu prietenii, marea este aproape. Prima data cand am venit mi s-a parut ciudat, oau, cum sa dorm in chestia asta, dar apoi m-am obisnuit, e vacanta."

In interior gasiti doar un pat dublu si o noptiera. Lemnul mentine pe tot parcursul zilei o temperatura suportabila.

Carmen: "E liniste, atmosfera frumoasa."
 
Turistii au acces la baie la fel ca in orice camping.

George: "Este ceva original din punctul meu de vedere, e fain. M-am cazat intr-un butoi, dar dimineata m-am trezit nu stiu pe unde pe undeva pe aici."

Proprietarul - Adrian - le povesteste oaspetilor ca in urma cu doi ani dupa o furtuna puternica pe mare valurile au adus la tarm butoaiele esuate dintr-un transport. Tanarul le-a reconditionat si le-a transformat in locuinte de vacanta.

Adrian, proprietar: "Sunt din ce in ce mai multi turisti in special din zona Bucurestiului, care prefera sa iasa din cotidian, preturile sunt mult mai mici iar experienta traita intr-un butoi este inedita."

O noapte de cazare aici costa 75 de lei in timpul saptamanii in timp ce in weekend o sa dati 100. In zona nisipul este fin,  plaja aerisita iar apa nu este adanca.
 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 15°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies