Ce a lasat in urma Carnavalul din Mamaia. Fiecare club din statiune a prezentat sambata un show

Data publicarii: Duminica 10 August 2014, 08:48

Cine n-a dormit sub cerul liber a dansat cat l-au tinut picioarele. In Mamaia a fost din nou parada si asta a reprezentat doar antrenamentul pentru o noapte fierbinte in club.

Litoralul a frematat, asadar, din nou, intr-un val de petreceri ce par fara sfarsit. Parada carelor alegorice le-a deschis turistilor apetitul pentru distractie. Sapte caravane au defilat sambata seara pe faleza statiunii din Mamaia. Asa cum era de asteptat, animatoarele au atras imediat privirile celor peste 30.000 de turisti, veniti la carnaval.

"Este foarte multa lume si toti oamenii sunt bucurosi si fericiti sa ne vada. Vad numai zambete. Copiii imi fac cu mana, vor sa ma atinga, sa ii salut. Toti sunt fericiti"
a marturisit o animatoare.

"E superb. Lumea se distreaza, noi ne facem treaba. Suntem la Mamaia. Va asteptam la carnaval 2014, sa ne distram cu totii" a fost reactia unui animator.



Cu putin timp inainte de miezul noptii, alaiul s-a oprit in Piateta Cazinoului din Mamaia, unde fiecare club din statiune a prezentat un show.

Reporter: Cum sunt fetele?
Turist: Frumoase, super..
Reporter: Daca te-ar invita una in seara asta in oras care ar fi primele cuvinte?
Turist: Nu pot, caci sunt cu prietena.
Reporter: Excluzand
Turist: Nu as refuza!


Petrecerea s-a mutat apoi in cluburi, unde domnisoarele au facut parada modei. Distractia a tinut pana la ivirea primelor raze ale soarelui, cand tinerii, in loc sa mearga sa se odihneasca, la hotel, s-au oprit direct pe plaja. Au vrut sa fie siguri ca prind un loc bun pe nisip, ca sa se bronzeze.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 13°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies