Ce trebuie sa stiti despre vreme daca vreti sa mergeti la mare in weekend

Data publicarii: Vineri 26 Iunie 2015, 13:36

Daca vreti sa dati o fuga pe litoral in acest weekend, meteorologii vin cu vesti bune! Va fi soare sambata si duminica, iar apa marii va fi numai buna de scaldat. In plus, sunt ultimele zile cu tarife de extrasezon la cazare.

Sanse de ploaie sunt numai  in aceasta dupa amiaza  si la noapte, insa de sambata va fi soare pe litoral. Sambata doar vantul va mai da batai de cap turistilor, insa spre seara se va potoli. Temperaturile vor urca pana la 26 de grade, iar apa marii va avea in jur de 21 de grade.

In ceea ce priveste cazarea, este ultimul weekend in care tarifele la cazare sunt accesibile oricui. La un hotel de doua stele, gasiti camere si cu 100 de lei, la doua stele tarifele pot urca pana la 200 de lei, iar la trei si patru stele o camera este in jur de 3-4 sute de lei pe noapte.

Sezlongurile se inchiriaza cu preturi intre 10 si 30 de lei, in functie de statiune, iar un pranz va costa in jur de 15 lei de persoana daca alegeti sa mancati la autoservire sau 30-40 de lei daca optati pentru restaurant. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 16°C
Constanta
Aer 16°C
Eforie
Aer 15°C
Costinesti
Aer 16°C
Neptun
Aer 17°C
Modifică setările cookies