Cel mai aglomerat weekend de pe litoral din acest sezon. Sfaturi de la un barman pentru turistii care au exagerat cu bautura

Data publicarii: Duminica 16 August 2015, 18:23

Dupa o noapte de pomina cu muzica, animatoare si nicio inhibitie, tinerii fugiti la mare au zacut duminica. La orele pranzului, cei care si-au mai venit in fire au dat racoarea camerelor de hotel pe sezlongurile de pe nisip si au incercat sa mai fure cateva ore de somn. Esentiale, daca ne gandim ca drumul catre casa o sa fie presarat cu zeci de mii de masini, dupa cel mai aglomerat week-end din sezon.

La orele pranzului, plaja din statiunea Mamaia arata ca un imens dormitor. Sezlongurile erau toate ocupate de tinerii care au chefuit pana dimineata. Drept urmare, au inlocuit alcoolul cu apa plata si lamaie.

Vizibil doborat, Mihai din Bucuresti recunoaste ca a cam exagerat. Dar nu bautura este de vina… aerul conditionat l-a lasat fara vlaga.

Mihai: "Am ochii rosii, sunt racit! Mergea aerul conditionat in club. Astazi am baut o limonada si sper sa imi revin pana diseara."

Diana si Iulian sunt de parere ca zicala cui pe cui se scoate lor cel putin li se potriveste.

Diana si Iulian: "Cum facem sa ne revenim dupa noaptea trecuta? Bem in continuare!"

La cativa pasi de ei, altii abia daca isi amintesc cum au nimerit pe nisip. Nici Ioana, o tanara de 21 de ani de la ASE, nu-si mai gaseste usor cuvintele.

Ioana: "Stam pe terasa pe sezlonguri, bem ceva o limonada ceva si e perfect. Am antrenament, dupa atatea veri trebuie sa ne obisnuim."

Pe faza, barmanii vin cu recomandari.

Laurentiu, barman: "'Celebra zeama de varza e doar un mit, nu cred ca are vreun efect. Lumea preferea o cafea. Recomandam clientilor sa bea bauturi bazate pe cafea frapeuri si multa limonada chestii fresh pentru a-si reveni."

Vor nu vor, multi se vor intoarce duminica acasa. Potrivit opertorilor din turism, acesta a fost cel mai aglomerat sfarsit de saptamana, cu peste 300 de mii de turisti la malul marii. Ca atare, iesirea de pe A2 catre Bucuresti o sa fie o incercare pentru soferi. La fel si statia de taxare de la Fetesti. Autoritatile recomanda plata taxei de pod in avans prin SMS sau la benzinariile autorizate. Si CFR a suplimentat trenurile pe ruta Constanta - Bucuresti cu doua garnituri.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 12°C
Costinesti
Aer 12°C
Neptun
Aer 12°C
Modifică setările cookies