Cel mai aglomerat week-end de pana acum pe litoral. Plaja a aratat ca un podium de moda

Data publicarii: Sambata 22 Iunie 2013, 19:00

Pentru zeci de mii de romani a inceput un week-end de vis la malul marii. Pe langa vremea buna, turistii care nu si-au luat deja concediu se vor bucura de o zi libera in plus, data de la stat.

In functie de buget, oamenii s-au cazat in nordul litoralului, unde au baut toata ziua sampanie, sau in sud, unde e mai ieftin, dar si conditiile sunt altele.

Cei care n-au mai avut somn sau pur si simplu s-au temut ca vor sta ca sardelele pe plaja au dat asaltul la rasarit.

Economii insa nu s-au indurat sa dea 10 lei pentru un sezlong, asa ca au ales alte metode pentru stat la plaja.

Oricum, litoralul a aratat sambata ca un podium de moda: in care fiecare si-a etalat costumul de baie colorat, palaria cocheta sau tatuajul de efect.

Si domnii au facut eforturi ca sa fie siguri ca nu vor trece neobservati pe plaja.

Tinerii in special s-au cazat la Mamaia. Aici vin si strainii. Este si cazul unor turisti turci, care stiu cat de frumoase sunt romancele.

Romanilor le-a fost atat de dor de mare incat nu au de gand sa se retraga spre hoteluri, atata timp cat soarele inca straluceste pe cer.

Sambata, ziua a fost splendida cu 30 de grade in aer si 23 in apa.

Meteorologii vin cu vesti bune si spun ca si duminica, vremea va fi la fel de frumoasa.

Hotelierii spun cu incantare ca este cel mai aglomerat week-end de pana acum si o avanpremiera a varfului de sezon.Tot mai multi turisti romani, dar si straini sunt asteptati la mare, mai ales ca in doua saptamani vor incepe si celebrele petreceri-carnaval din Mamaia.

Cei care nu au ajuns inca pe litoral trebuie sa stie ca si week-end-ul viitor, preturile raman la nivelul din extrasezon.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 15°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies