Cluburile din Mamaia au fost luate cu asalt de turisti. Sumele uriase cheltuite de acestia intr-o singura noapte

Data publicarii: Joi 02 Mai 2013, 19:04

O mare de oameni relaxati s-a revarsat in cluburile abia deschise, din Mamaia. Perla litoralului nostru si-a primit, oficial,  oaspetii nerabdatori sa guste sampania pusa la rece si sa isi clateasca ochii in decolteurile frumusetilor autohtone.

Acest ritual a fost urmat firesc, de primele durerile de cap. Asa se face ca mai toata lumea a iesit joi tarziu la plaja, iar multi au fost "confuzi" de la prea multe valuri de alcool.

Dupa sapte luni de pauza, la intrarile cluburilor din Mamaia a fost puhoi. Baietii nu mai stiau cum sa se imparta, intre animatoarele cu trupuri perfecte si domnisoarele fara partener dispuse sa intre in vorba cu niste necunoscuti.

Cine nu a simtit fiorul intre lasere, decibeli, sute de tinute curajoase si bauturi scumpe a socializat pe Facebook-ul de toate zilele.

Unii au cheluit intr-o seara in cluburile din Mamaia si 2-3000 de lei.

Miercuri noapte s-a lansat si imnul statiunii Mamaia. A costat 30 de mii de euro, dupa spusele primarului Radu Mazare, inconjurat din nou, de multe fete.

Cu ochii carpiti, mersul leganat si suparati parca de lumina zorilor, turistii au vazut rasaritul mai mult ca pe un curcubeu.

In timp ce pe plaja din Mamaia a fost lume multa si miercuri, celelalte statiuni dinspre sud sunt pustii. Practic, in afara de Vama Veche, unde sunt 10.000 de oameni, in Neptun, Jupiter sau Saturn sunt doar cateva zeci.
 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 13°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies