Concerte de muzică simfonică pe faleza Cazinoului din Constanța

Pe faleza Cazinoului din Constanța, în bătaia valurilor, vă puteți bucura de muzică simfonică. Tineri talentați vor susține acolo aproape în fiecare seară timp de o lună concerte, acompaniați de pescăruși, și „intrarea" este liberă.

Startul s-a dat sâmbătă seara, când sute de spectatori s-au bucurat de magie, care a fost însă spulberată de ploaie. Sute de curioşi s-au adunat aseară în faţa Cazinoului din Constanța şi, preț de o oră s-au bucurat de un spectacol inedit.

Protagonişti au fost câţiva tineri studenţi de la Academia de Muzică din Cluj-Napoca, care au interpretat piese moderne în varianta simfonică. Unii s-au lăsat cuceriţi de magia muzicii şi au dansat. Din repertoriu nu au lipsit melodii care au scris istorie.

Femeie: „Îmi vine să plâng de bucurie la propriu. Mă uit la copiii care dansează, la oamenii care se bucură şi sunt mândră de organizatori!"

Reporter: „Care este senzaţia pe care o simţiţi acum, pe faleză, ascultând muzică bună?”
Femeie: „Al doilea an când ascultăm această muzică. Linişte sufletească şi bucurie."

Evenimentul, ajuns la a doua ediţie, a atras anul trecut 70.000 de spectatori.

Georgiana Rusu, organizator:În fiecare seară, de la orele 19.30 până la 21.00 vom fi aici pe faleza Cazinoului din Constanța. Este vorba despre 24 de seri."

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 4°C
Constanta
Aer 4°C
Eforie
Aer 3°C
Costinesti
Aer 3°C
Neptun
Aer 2°C