Concerte de muzică simfonică pe faleza Cazinoului din Constanța

Data publicarii: Sambata 28 Iulie 2018, 10:27

Pe faleza Cazinoului din Constanța, în bătaia valurilor, vă puteți bucura de muzică simfonică. Tineri talentați vor susține acolo aproape în fiecare seară timp de o lună concerte, acompaniați de pescăruși, și „intrarea" este liberă.

Startul s-a dat sâmbătă seara, când sute de spectatori s-au bucurat de magie, care a fost însă spulberată de ploaie. Sute de curioşi s-au adunat aseară în faţa Cazinoului din Constanța şi, preț de o oră s-au bucurat de un spectacol inedit.

Protagonişti au fost câţiva tineri studenţi de la Academia de Muzică din Cluj-Napoca, care au interpretat piese moderne în varianta simfonică. Unii s-au lăsat cuceriţi de magia muzicii şi au dansat. Din repertoriu nu au lipsit melodii care au scris istorie.

Femeie: „Îmi vine să plâng de bucurie la propriu. Mă uit la copiii care dansează, la oamenii care se bucură şi sunt mândră de organizatori!"

Reporter: „Care este senzaţia pe care o simţiţi acum, pe faleză, ascultând muzică bună?”
Femeie: „Al doilea an când ascultăm această muzică. Linişte sufletească şi bucurie."

Evenimentul, ajuns la a doua ediţie, a atras anul trecut 70.000 de spectatori.

Georgiana Rusu, organizator:În fiecare seară, de la orele 19.30 până la 21.00 vom fi aici pe faleza Cazinoului din Constanța. Este vorba despre 24 de seri."

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 21°C
Constanta
Aer 21°C
Eforie
Aer 21°C
Costinesti
Aer 21°C
Neptun
Aer 20°C