Hoteluri pline, ca in varf de sezon. Cat costa o saptamana la mare cu programul "Litoralul pentru toti"

Data publicarii: Sambata 03 Septembrie 2016, 18:11

Daca v-ati imaginat ca vara este pe sfarsite pe litoral atunci nu ati tras lozul norocos. Indiferent ce data arata calendarul, temperaturile au fost ridicate in acest sfarsit de saptamana si i-au rasfatat pe cei peste 150.000 de oameni intinsi pe nisip. 

Multi nici nu s-au lasat dusi din mare pentru ca apa a fost extrem de placuta.

 

Primul weekend de toamna vine la mare cu temperaturi de vara! 27 de grade Celsius a aratat mercurul termometrelor sambata pe litoral. Apa marii este si ea foarte calda, 23-24 de grade Celsius, asa ca nu e de mirare ca plajele sunt pline ochi de turisti.



De la intai septembrie pe litoral tarifele au scazut cu 30 de procente. Hotelurile sunt pline, la fel si apartamentele de vacanta.

 

Barbat pe sezlong: "In septembrie mai bine ca in august si preturile ok. Frumos, distractie. Am inchiriat un apartament mai ok."
Reporter: "Si cat ati platit?"
Barbat: "Foarte putin, 100 de lei pe noapte."

 

Turist: "De obicei eu vin in ultimii ani in septembrie si sezonul asta din ultimii 5-6 ani e cel mai bun. Noi la o familie de trei persoane ne-a dus cazarea pe trei zile la noua milioane, plus masa, undeva la 100 RON masa."

 

Administratorii teraselor si plajelor au fost si ei luati prin surprindere. Vremea buna ii ajuta sa isi mai rotunjeasca veniturile.

 

Razvan Andrei, administrator plaja: "Noi am strans si acum, le-am adus la loc majoritatea. A fost ceva neasteptat, dupa cum vedeti e plin!"

 

Paul Marin, administrator terasa: "Anul trecut am inchis pe cinci septembrie, nu ne-am asteptat la un weekend ca asta si vom continua sa ne mentinem activitatea pana pe 15 septembrie."

Acest pizzer a stat toata dimineata in bucatarie.
Catalin, pizzer: "Anul trecut daca vindeam pe vremea asta in jur de 10-15 pizza, anul asta avem deja in jur de 40-45 de pizza vandute."

 

La mare a inceput si programul litoralul pentru toti care tine pana la 1 octombrie. In aceasta perioada un sejur de sase nopti cu mic dejun porneste de la 500 de lei de persoana si poate sa ajunga pana la 1.000 de lei in functie de confortul dorit.

 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 11°C
Constanta
Aer 11°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 11°C
Neptun
Aer 11°C
Modifică setările cookies