Un copil a fost găsit în portbagajul mașinii familiei sale, pe Autostrada Soarelui. Explicația tatălui

Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2019, 18:09

Drumul către mare a fost vineri unul tensionat pentru şoferi. Poliţiştii au împânzit Autostrada Soarelui, aşa că cei de la volan au dat pe lângă testul răbdării şi teste antidrog sau de alcool. 

Miza autorităţilor este importantă. Vor să îi prindă pe cei care transportă droguri către litoral. În ultimele zile, ofiţerii au făcut două capturi semnificative. 

La kilometrul 197, pe Autostrada Soarelui, circulaţia a fost oprită complet de echipajele de poliţie. Şoferii au fost redirecţionaţi într-o parcare, unde au fost testaţi. 

Poliţiştii au folosit dispozitive numite „drugtest", dar şi câini care miros substanţele interzise.

Surpriza cea mare găsită într-un portbagaj nu a fost însă un pachet cu stupefiante, ci un copil. 

Reporter: Cum a ajuns aici?
Părinte: Aici a vrut el să stea.
Reporter: E viaţa unui copil la mijloc.
Părinte: Lăsaţi, că mai avem 17 copii.

În acest weekned, circulaţia de pe Autostrada Soarelui va fi monitorizată şi cu un elicopter al MAI. Poliţiştii din aer trimit în timp real informaţii către echipele de la sol. De exemplu, dacă văd că un şofer care are un comportament haoatic pe şosea, îi anunţă pe poliţiştii de la sol şi aceştia îl opresc.

La malul mării vor fi în acest weekend şi ofiţeri sub acoperire. Doar în ultima săptămână, au fost oprite două transporturi de droguri care ar fi trebuit să ajungă acolo. Joi, procurorii DIICOT din Ploieşti au reţinut patru tineri din Cluj care duceau spre litoral 10 kilograme de cannabis.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies