Cozi de masini de 5 km. Chinuitorul drum spre casa al turistilor dupa cel mai aglomerat weekend pe litoral

Data publicarii: Luni 28 Iulie 2014, 13:29

Weekendul frumos pe litoral s-a transformat, la final, intr-un chin. Din cei aproximativ 200.000 de oameni care s-au bucurat de vacanta, multi au amanat plecarea pentru luni, in speranta ca va fi soseaua mai libera.

Insa drumul lor s-a impotmolit la Fetesti: mii de masini au incremenit cu orele la cozi, pentru ca soferii sa plateasca taxa la intrarea pe autostrada.

"Nebunia in trafic incepe undeva la km 206 pe autostrada soarelui. Acum suntem la 500 de metri de statia de taxare, se merge cu 20 km pe ora si se circula bara la bara asa ca drumul pana la Bucuresti este greoi"
, a relatat corespondentul PRO TV, Ilknur Pintilie.

Cei care au plecat de pe litoral s-au impotmolit intr-o mare de masini la punctul de taxare de la Fetesti, unde era dezastru: coada de autoturisme se intindea pe 5 km, inca de la ora 9.

"Trebuia sa ajung la 13 la spital la radioterapie, aveam programare si acum nu o sa mai ajung", a spus un turist suparat.

Unii soferi, care nu au mai avut rabdare, au crezut ca daca folosesc banda de urgenta vor recupera din timpul pierdut. Insa si ei si-au dat seama ca orice efort este zadarnic.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 13°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies