Cum se distreaza amatorii de senzatii tari pe litoral, in ciuda vremii neprielnice: "Ai o libertate deplina, daca stii sa te dai, e distractie"

Data publicarii: Sambata 04 Iulie 2015, 18:23

Curat spectacol sambata, pe mare, la Mamaia, unde vremea rea i-a scos in valuri pe cei dornici de putin senzational. 

Kyte-uri, ski jet-uri sau wind surf-uri au zburat libere in bataia vantului, care a suflat chiar si cu 50 de kilometri pe ora. Cei care nu au avut curajul sa incerce sporturile extreme s-au multumit sa faca poze sau sa savureze un cocktail pe mal.

Cea mai noua aparitie la Mamaia a fost stand-up jet ski-ul, un fel de ski jet cu motor puternic, care trebuie manevrat stand in picioare. Costa intre 6 si 20 de mii de euro, insa chiar si asa au aparut destui amatori. Pe coama valurilor, pasionatii se rasucesc si fac sarituri periculoase.

Adrian Balba, practicant: "Trebuie sa faci pause dese, pentru ca te loveste valul si ametesti si trebuie sa iti tii echilibrul ca sa iti iasa figurile. E o senzatie ca faci ceva pe vremurile astea ploioase noi ne bucuram."

Practicant: "E fun, mai avem de invatat. Cred ca stim doar 3% din ce stiu sa faca astea. Am inceput nu de mult timp si e putin diferit fata de Franta, Europa America, Australia."

Valurile sunt foarte importante tocmai de aceea si ei si cei care prefera kyte-ul urmaresc cu multa atentie prognoza meteo.

Cerul innorat, marea agitata si vantul puternic nu sunt un inconvenient, ba chiar e motiv de distractie. In plus, si marea este foarte calda, asa ca sunt toate elementele pentru o zi perfecta petrecuta in valuri.

Windsurfer: "Ai o libertate deplina, daca stii sa te dai, e distractie."

Cei mai temperati din fire si-au completat albumul foto.

Turista: "Nu e vreme de plaja, dar e de selfie-uri. Cam asa ceva. E frig, se putea si mai bine, nu am avut noroc."

Pentru un alt tanar, ploaia si vantul n-au mai contat. A scapat de examene si este cel mai liber om de pe pamant.

Turist: "E foarte bine ca a plouat un pic, dar e OK, sunt fericit ca am luat Bacul."

La mica distanta doi americani sarbatoreau ziua nationala: "La multi ani, America! 4 Iulie fericit! Ne bucuram sa fim in Romania, ne place mult tara asta!"

La mare vremea se va imbuna abia de saptamana viitoare.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 15°C
Costinesti
Aer 15°C
Neptun
Aer 15°C
Modifică setările cookies