Cum se refac petrecăreții din Mamaia după o noapte de distracție

Data publicarii: Duminica 15 Iulie 2018, 18:15

După o săptămână cu ploi şi vreme neobişnuit de rece pentru această perioadă, a fost în sfârşit minunat la mare, unde plajele au prins viaţă. Mamaia rămâne cea mai animată dintre staţiuni. Problema este că, după distracţia de sâmbătă noaptea, cu alcool din belşug, revenirea la soare nu este tocmai recomandată.

Dacă sâmbătă seara toată lumea trăieşte din plin fiecare moment petrecut în club, duminica stă sub semnul mahmurelii şi al regretelor. Aşa că mulţi încearcă să dreagă situaţia.

Barman: „Ceva fresh, răcoritor şi, bineînţeles, light. Perfect pentru o zi de după o beţie sau un consum excesiv de alcool cum se practică vara.”

Bărbat: „Atmosfera la plaja noastră este foarte frumoasă, mai ales după o sâmbătă foarte aglomerată.”

Reporter: „Cum vă trataţi după acea sâmbătă foarte grea?”

Bărbat: „Normal, cu prosecco."

Termometrele arată 28 de grade, iar apa mării este perfectă pentru a te răcori. Vremea bună de afară a adus mii de turişti pe plajele din Mamaia. 

 Turistă: „Vremea este în sfârşit bună, nu mai ploua şi este liber la distracţie.” 

 Printre turişti sunt şi mulţi străini. Julien urmează să se căsătorească în luna septembrie, aşa că şi-a programat aici petrecerea burlacilor.

Julien, turist: „Am un prieten bun care a locuit un an în Bucureşti şi a spus că e bine să vii aici pentru petreceri."

Cristian Guci, director hotel: Pentru că vremea s-a îndreptat şi numărul de solicitări pentru rezervări pentru perioada următoare,  începând chiar cu zilele astea a crescut considerabil, ne aşteptam ca până la sfârşitul lunii august să fie plin."

De altfel în zilele următoare termometrele vor indica 29 de grade în aer. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 11°C
Constanta
Aer 11°C
Eforie
Aer 13°C
Costinesti
Aer 11°C
Neptun
Aer 11°C
Modifică setările cookies