De la carele alegorice ALTFEL pana la porcii de plastic Ghita si Costica, tinerii pentru care nu exista reguli au petrecut inca o noapte de distractie in Vama Veche

Data publicarii: Sambata 03 Mai 2014, 07:33

Marea a fost din nou la picioarele lor, iar plaja s-a transformat iarasi in ring de dans, pentru miile de tineri care au petrecut in Vama Veche. La lumina lunii si a focurilor de tabara, pe acest taram al distractiei, nimeni nu se gandeste la odihna.

Dupa 3 nopti de distractie, energie exista, spun turistii, pentru inca 2 nopti pline. Muzica si sunetul valurilor nu contenesc o clipa in Vama Veche. Si nici voia buna nu dispare, desigur.

Cativa tineri stiu exact motivele pentru care vin in Vama Veche. Vor sa fie liberi si mai ales sa nu tina cont de reguli.

Nebunia din Vama face in fiecare an inconjurul lumii - sute de straini vin special aici.

"Imi place foarte mult! Pot sa ma petrec toata noaptea si ziua. De asta imi place atata de mult! E cea mai buna petrecere din lume", spune un turist spaniol.

Fara drept de apel, Vama este taramul care te inspira la tot felul de nebunii. Dupa modelul statiunii Mamaia, dar intr-o cu totul alta ipostaza, cativa tineri isi fac aparitia intr-un car alegoric altfel: "Suntem motociclisti, suntem din Ploiesti, si am vrut sa venim cu acest atas in Vama, sa ne plimbam cu atasul"

Pe plaja, alti tineri s-au chinuit minute bune sa faca cea mai traznita poza din Vama Veche.

Cum intorci privirea in Vama Veche dai de peste tineri cu imaginatie. De exemplu, doi vin in fiecare an insotiti....de cate o jucarie. Anul trecut si au adus la malul marii ursuletii de plus care, din nefericire, spun ei, au intrat in coma alcoolica, asa ca in 2014 si-au adus alti prieteni: doi porci de plastic.

"Asta e Ghita si asta e Costica. Costica e al meu si Ghita e al lui. Porcul ne reprezinta pe noi toti, ca barbati", spun ei.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 17°C
Constanta
Aer 17°C
Eforie
Aer 15°C
Costinesti
Aer 18°C
Neptun
Aer 18°C
Modifică setările cookies