VIDEO revoltător în Constanța. Un taximetrist refuză să pună aparatul: ”E mai aproape autobuzul. Puteți să vă dați foc!”

Data publicarii: Marti 09 Iulie 2019, 12:37

Un dialog halucinant a fost publicat pe Facebook între un taximetrist din Constanța care refuza să folosească aparatul de taxat și tinerii care ieșeau de la festivalul Neversea și care întrebau cât îi costă transportul.

Taximetristul era extrem de supărat că tinerii îl refuzau, rând pe rând, din cauza prețului umflat pe care îl cerea. Autoritățile s-au sesizat după apariția imaginilor și încearcă să-l identifice pe șofer. Contul de pe rețeaua socială nu oferă, însă, prea multe detalii.

Șoferul conduce cu viteză mică pe lângă zecile de tineri care ieșeau din zona festivalului Neversea și se îndreptau spre locurile de cazare. Chiar de la începutul transmisiei, bărbatul  este supărat că tinerii se îndreaptă spre mijloacele de transport în comun. Apoi încearcă să negocieze cu aceștia prețul curselor, deși este ilegal - potrivit "regulamentului taximetriei".

În înregistrarea video postată pe rețeaua de socializare se vede cum taximetristul îi înjură pe tineri și refuză să folosească aparatul de taxat, cerând diferite sume de bani, în funcție de distanța solicitată de clienți.

”E mai aproape autobuzul. Puteți să vă dați foc.” - spune șoferul, nervos că nimeni nu acceptă suprataxele cerute de el.

Înregistrarea video a fost realizată chiar de taximetrist, care a transmis LIVE pe Facebook aceste momente, iar altcineva a filmat la rândul său transmisia LIVE.

Iată o parte din discuțiile surprinse între taximetristul din Constanța și clienți:

Taximetrist: ”Salut. Unde mergeți?”

Tânăr: ”La Summerland.”

Taximetrist: ”Summerland? 70.”

Tânăr: ”50.”

Taximetrist: ”Nu. 70!”

La un moment dat, taximetristul și-a impus un singur tarif oricât de aproape ar fi fost locul de cazare al tinerilor, respectiv 50 de lei pe cursă.

”E jale cu ei. S-au săturat și ei de noi și noi de ei. Lua-v-ar dracu să vă ia. Mamă, zici că veniți de la război, mânca-ți-aș.” - spune șoferul.

Taximetrist: ”Unde mergeți?”

Tânără: ”Pe faleză nord.”

Taximetrist: ”50 de lei. Sunteți 5, nu?”

Tânără: ”5.”

Taximetrist: ”50 de lei. 10 lei de fiecare.” 

Tânără: ”10 lei de fiecare. Câți bani aveți?”

Altă tânără: ”Nu am ...”

Imaginile au ajuns și la autorități, iar taximetristul riscă să-și piardă licența. Pe de altă parte, după festival, polițiștii din Constanța au rămas cu zeci de buletine, carduri bancare, telefoane mobile și chei - pierdute de tineri.

Peste 240.000 de oameni au participat la festivalul Neversea, între  4 și 7 iulie. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 21°C
Constanta
Aer 21°C
Eforie
Aer 19°C
Costinesti
Aer 22°C
Neptun
Aer 22°C
Modifică setările cookies