Distractia pe litoral a inceput mai devreme. Cluburile de pe plaja au fost neincapatoare pentru tinerii dornici de petreceri

Data publicarii: Vineri 01 August 2014, 07:47

A fost o noapte de pomina pe litoralul romanesc. Sute de tineri au inceput weekend-ul mai devreme si au dat navala in cluburi ori pe plajele unde s-au organizat concerte. 

Nebunia a tinut pana in zori, iar vineri, dupa cateva ore de somn, petrecaretii spun ca o vor lua de la capat. In cluburile din Mamaia forfota a inceput putin dupa miezul noptii. Ca sa atraga cat mai multi clienti, patronii localurilor au organizat concerte in aer liber, chiar pe malul marii.

Cateva tinere au renuntat la inhibitii si s-au urcat pe mese, de unde le-au oferit domnilor un dans de toata frumusetea. Si cum pentru tineri distractia este pe primul loc, banii cheltuiti nu mai conteaza.

Reportera: Ati inceput weekendul mai devreme?

Turist: Da, intotdeauna mai devreme decat prea tarziu.

Reportera: Rezistati tot weekendul asta?

Turist: Cum sa nu? Chiar si 2 saptamani daca e nevoie.

Reportera: Cati bani v-ati propus sa cheltuiti weekendul asta?

Turist: Oricat este necesar pentru distractia tuturor.

Constienti ca petrecaretii sunt dispusi sa arunce cu bani, patronii localurilor le-au venit "in ajutor" si cu idei pentru cumparaturi. Cei interesati de accesorii au aflat ce se poarta sezonul acesta in materie de ceasuri.

Distractie a fost si in cluburile acoperite. Petrecerea a tinut pana in zori, iar dupa cateva ore de somn si de plaja, tinerii spun ca o vor lua de la capat.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 10°C
Constanta
Aer 10°C
Eforie
Aer 11°C
Costinesti
Aer 10°C
Neptun
Aer 10°C
Modifică setările cookies