Distracția s-a mutat de pe malul mării în parcurile acvatice: „Destul de solicitant, mai ales pentru adulţi”

Data publicarii: Marti 25 Iunie 2019, 18:44

Vântul şi valurile le-au dat bătăi de cap turiştilor aflaţi pe litoral, aşa că toată lumea s-a mutat în parcurile acvatice, deschise în aproape toate staţiunile de la mare.

Acestea sunt supravegheate de salvamari, iar cei care vor să trăiască periculos au la dispoziţie tobogane de peste 10 metri. Cele mai noi atracţii acvatice sunt nişte mini oraşele gonflabile, construite pe lacuri.

Cele mai noi parcuri acvatice sunt de fapt lanţuri de baloane gonflabile. Le veţi găsi în Mamaia şi în Costineşti. Pentru mulţi dintre turişti, aceste noi distracţii acvatice sunt alegerea ideală, mai ales când este interzis înotul din cauza valurilor.

Părinte: „Acum îs valurile mari, e ok aici acum. E ok şi la mare, dar acum dorinţa copiilor e aici."

Copil: „Este super tare, îmi place foarte mult, deşi unele obstacole sunt destul de greu de trecut.”

Turist: „Aicea distracţia mi se pare mult mai tare. Destul de solicitant, mai ales pentru adulţi, pentru copii e distractiv, dar foarte tare!"

Aceste parcuri acvatice sunt supravegheate în permanenţă de salvamari. În funcţie de timpul pe care copiii şi adulţii îl petrec aici, tarifele pot varia între 20 şi 50 de lei.

Raluca Brescan, administrator: „E o nouă provocare pentru toată familia. Era momentul să venim cu ceva nou, începând cu vârsta de 6 ani în sus toată lumea se poate distra, toate elementele sunt gonflabile, se pot juca cei mai mici până la cei mai mari."

Bogdan Iamandi, supraveghetor: „Vin cred că pe zi 150 - 200 de copii, se distrează."

Cine vrea să se dea în tobogane de peste zece metri înălţime găseşte parcuri dedicate în Eforie Nord şi Mamaia. Aici, tarifele încep de la 20 de lei pentru copii şi 40 de lei pentru adulţi. În bani este inclusă şi închirierea şezlongurilor.

Potrivit autorităţilor din turism, şi în zona plajei de la Năvodari se va construi un parc acvatic în 2020.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 16°C
Constanta
Aer 16°C
Eforie
Aer 16°C
Costinesti
Aer 17°C
Neptun
Aer 17°C
Modifică setările cookies