Dragostea se face-n minim trei. Fosta iubita a lui Adi Cristea nu se mai dezlipeste de Catalin Botezatu

Data publicarii: Vineri 01 August 2014, 17:27

Si anul acesta Mamaia e inima distractiei. Weekend-ul incepe aici inca de joi si adesea tine pana luni sau chiar marti.

Denisa Nechifor a furat startul weekend-ului si a ajuns de joi la Mamaia. Spune ca va fi la mare impreuna cu Adi Cristea, fost iubit si actual partener de afaceri, cu care are o fetita. S-a speculat ca ar fi din nou impreuna, insa Denisa spune ca relatia lor e strict profesionala.

In club, Denisa sta numai in preajma lui Catalin Botezatu, care petrece toata vara la mare. Si despre ei s-a vorbit ca ar avea o relatie ascunsa, inca de pe vremea cand Adi Cristea i-o fura designerului pe Bianca Dragusanu. In clipa de fata, Catalin Botezatu isi revine dupa o perioada grea, in care a suferit pe patul de spital. A suferit cu inima si a fost supus unei operatii, in care i s-au pus stenturi pe cord. Asa ca joi seara nu a dansat, nu s-a manifestat exploziv in club, a stat cuminte si a sorbit soaptele Denisei.

DJ Sava a mixat in club, iar Raluka si-a cantat piesele de vara. Si tot joi seara a mai avut loc si o prezentare de moda pe podium. Nu stim daca asa se vedea din cauza luminii din club, dar cateva dintre fetele care au defilat si-au etalat nu doar hainele, ci si celulita.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies