EXCLUSIV. Interviu cu Armin van Buuren: ”Chiar iubesc România, a fost întotdeauna o țară extraordinară pentru mine”

Data publicarii: Duminica 08 Iulie 2018, 13:04

Celebrul DJ Armin van Buuren a acordat un interviu în exclusivitate Știrilor PRO TV în noaptea de sâmbătă spre duminică,  chiar înainte de a susține un show extraordinar la NEVERSEA, în România.

Întrebat cum comentează afirmația de anul trecut a unui jurnalist, la UNTOLD, care a spus că DJ-ul ar putea candida la președinție în România, pentru că este foarte popular, Armin van Buuren a declarat că este onorat de acest scenariu și că România reprezintă pentru el o țară ... extraordinară.

Armin van Buuren: ”Dacă mă simt român? Nu. Cu unele țări am o legătură mult mai puternică decât cu altele și cu siguranță simt că există o legătură cu oamenii de aici, însă ... nu sunt pregătit să ... nici măcar nu vă vorbesc limba. Dacă ar fi să fiu vreodată președinte, în primul rând ar trebui să învăț să vorbesc limba, să înțeleg obiceiurile.

Chiar iubesc România, a fost întotdeauna o țară extraordinară pentru mine, iar oamenii au fost foarte drăguți. Este foarte frumoasă. Vin aici încă din 2003, cred, în România, adică. Am tras câteva video-uri aici și, da, întotdeauna îmi place să vin aici.”

Reporter: Ultima ta piesă, ”Bla bla bla”, este un mesaj pentru politicieni?

Armin van Buuren: (râzând) ”Dacă vrei să fie, atunci da.. Nu. Nu este un mesaj pentru nimeni. Este o piesă distractivă, iar la baza compunerii sale a fost fiica mea. Fiica mea a venit acasă cu toate cuvintele astea, a învățat să înjure, iar eu nu am învățat-o asta! Dar ea a învățat toate cuvintele astea urâte din cântece, iar copiii le învață la școală, știi cum e. Iar asta m-a inspirat să scriu un cântec despre ceea ce cântă copii pe la școală.

Acum, toți spun cum de nu m-am gândit eu la asta. Este extraordinar, pentru că și eu când aud unele piese făcute de alții îmi spun cum de nu m-am gândit eu la asta? Este atât de simplu și este foarte catchy. Nu cred că ar trebui interpretat altfel, pentru că scopul său nu este să transmită un mesaj către politicieni. Am primit chiar și e-mail-uri de la oameni care îmi spun că ei cred că ”Bla bla bla” este o piesă pentru hater-ii mei.

Ei bine, eu nu am atât de mulți hater-i, iar cei care sunt .. sunt bine. Iar eu nu urăsc înapoi. Aici nu este nimic altceva decât dragoste. Este doar o piesă distractivă, asta e tot ce trebuie văzut, ceva diferit în set-urile mele. Ceva ce am vrut să fac pentru vară ..”

Reporter: Un mesaj pentru mulțimea de afară?

Armin van Buuren: ”Un mesaj pentru mulțime? Ei bine, iată-ne din nou aici, România. Este o onoare să mă întorc, sper că va fi o noapte frumoasă. Este prima dată când cânt la Neversea, am mai cântat o dată în Constanța înainte și a fost un show incredibil. Sper că veți oferi din dragostea pe care întotdeauna o simt la Untold. O să vedem cât timp putem sta..”

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 15°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies