Festivalul Neversea, deschis de Alexandra Stan. Tinerii nu s-au lăsat afectați de ploaie

Data publicarii: Joi 05 Iulie 2018, 20:17

A început "Neversea", cel mai aşteptat festival pe plajă din sud estul Europei. De joi şi până duminică noapte, peste 200 de artişti vor face ca mii de oameni să se distreze pe ritmurile muzicii de pe litoral. 

Armin van Buuren, Hardwell şi John Newman sunt doar câţiva dintre invitaţii de seamă.

La NEVERSEA turiştii au început să vină de la prânz, dar un cod portocaliu de ploi torenţiale le-a stricat planurile de plajă. În timp ce unii s-au ascuns sub umbrele, alţii au purtat pelerine ori şi-au acoperit capul cu pungi.

"Nu îmi pasă că plouă! Mă pot uda fără probleme! Este acelaşi lucru dacă intru în ocean sau mă plouă."

"Tocmai ce am venit, încă explorăm. 
Vă deranjează ploaia? 
Nu nu...Veneam în orice condiţii meteo."

Pentru că ploaia risca să murdărească încălțămintea doamnelor, unele au găsit soluţii de compromis şi le-au acoperit cu pungi. Altele - ca să alunge norii - au înălţat rugi muzicale către cer.

"Cărămidă lucitoare, dă Doamne să iasă soare!"

Cât a plouat, corturile de machiaj au devenit neîncăpătoare. Fetele şi-au colorat ochii şi buzele ori şi-au făcut un tatuaj care să ţină doar cât durează festivalul.

"Feeling-ul festivalului este să intri în mood, ai ajuns, îţi faci tatuaje, mergi la scenă şi dansezi până dimineaţa."

Majoritatea turiştilor care au ajuns la NEVERSEA şi-au rezervat din timp un loc de cazare. 

"În acest moment Constanța este practic plină, în mare măsură şi Mamaia este aproape plină”, conform reprezentantului unei agenții de turism.

Dacă nu aţi făcut încă rezervare luaţi în calcul varianta blocurilor de apartamente din nordul staţiunii, dar şi din Năvodari. Aici mai aveţi şanse să găsiţi o cameră liberă.

Potrivit meterologilor, în zilele următoare, la Constanța vremea va fi caldă, ploile se vor opri şi turiştii vor putea sta la plajă.

De la ora 19:00, tinerii au început să se adune în fata scenei principale. Festivalul a fost deschis de Alexandra Stan care a cântat imnul Neversea.

Câteva sesiuni de ploaie torenţială nu au speriat pe nimeni mai ales că cei mai mulţi tineri au venit hotărâţi să se distreze. Sunt şase scene amenajate la Neversea, iar turiştii vor avea de unde să aleagă. Joi seară sunt anunţaţi Hardwell, Yellow Claw şi Alan Walker.

Urmează prima noapte de distracţie aşa că aşteptam la malul mării. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 13°C
Costinesti
Aer 12°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies